EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31111 tot 31115 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Veel zwakker herstel Portugal in 2014 dan eerder gedacht

De economie van Portugal zal in 2014 aanzienlijk minder sterk groeien dan eerder werd gedacht. Daar staat tegenover dat de krimp dit jaar minder sterk zal zijn. Dat maakte de Portugese centrale bank vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

100.000 euro voor beste plan dat Britse economie na Brexit kan doen bloeien

Een Britse denktank heeft 100.000 euro veil voor wie het beste idee heeft om de Britse economie ook na een Brexit te laten groeien en bloeien. Het Institute of Economic Affairs (IEA) zei bij de lancering van de prijs dat "we ons ernstig moeten bezinnen over hoe een Groot-Brittannië dat niet langer deel uitmaakt van de EU een vrije en bloeiende economie kan hebben, wetende dat een Brexit mogelijk wordt na de volgende verkiezing."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

De Nederlandse vastgoedcrash in beeld en klank

Via biflatie.nl komen we aan onderstaande video en infographic over de Nederlandse vastgoedmarkt. De Nederlandse vastgoedmarkt zit al geruime tijd in de problemen en de huizenprijzen blijven dalen. Bekijk onderstaande video en infographic (klik om te vergroten):

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Slecht nieuws voor aandelen: “Tapering” komt er nu snel aan!!! zegt JP Morgan

De beurzen veren op omdat uit de woorden van Ben Bernanke werd begrepen dat 'tapering' van tafel is geveegd, op zijn minst op korte termijn. De beurzen zien nog steeds een zondvloed aan extra dollars om het feest verder te zetten. Maar

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Spanning op de goudmarkt: goud in backwardation!

De kosten om goud te lenen, de zogenaamde 'lease rates', stegen afgelopen week naar een niveau dat we sinds de val van Lehman Brothers in 2008 niet meer gezien hebben. Een scherpe daling of een negatieve lease rate betekent dat de bereidheid om goud uit te lenen voor dollars afneemt, een indicatie van krapte in de fysieke goudmarkt zegt

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs