Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 31111 tot 31115
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 25 mei 2013

‘Aandelenrally komt door verplaatsing kapitaal’

| Deze week werden de markten opgeschrikt door een regelrechte crash in de Japanse aandelenmarkt, die dit jaar al bijna 50% was gestegen. De Nikkei index kelderde afgelopen woensdag maar liefst 7,3% naar beneden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 25 mei 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 14 tips voor je samengevat:

Wordt Google de grootste bank ter wereld?

Bron: estateplanningnieuws.nl
Geplaatst: zaterdag 25 mei 2013

Hoe werkt de starterslening?

Een starterslening is een soort tweede hypotheek, hiermee kunnen mensen 20 procent van de aankoopkosten financieren. Rente of aflossingen op de starterslening hoeven de eerste drie jaar niet te worden betaald. Daardoor kunnen starters zich een duurder huis veroorloven.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zaterdag 25 mei 2013

Topman Rabobank verwacht meer ontslagen

Bij de Rabobank zullen de komende jaren meer ontslagen vallen dan de 6000 die al zijn aangekondigd. Waarschijnlijk komen daar tot 2016 nog 2000 ontslagen bovenop. Dat zegt topman Piet Moerland van de Rabobank zaterdag in De Telegraaf. Er werken nu nog 28.000 mensen bij de bank.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 25 mei 2013

'Schoolbesturen hebben miljoenen aan riskante beleggingen verloren'

Dat blijkt uit vertrouwelijke rapporten over de opgedoekte Stichting Vermogensbeheer Schoolbesturen Limburg (SVSL), zo meldt de Volkskrant zaterdag.

De beleggingsstichting werd in juni vorig jaar geliquideerd, nadat bleek dat honderden scholen hun geld niet aan de stichting hadden mogen toevertrouwen. Reden daarvoor was het feit dat SVSL nergens onder toezicht stond, zo meende de Onderwijsinspectie, die het onderzoek uitvoerde.