Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 31121 tot 31125
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

'Italië moet steun vragen'

Italië moet Europese financiële steun vragen om zijn economie drastisch te hervormen. Dat stelde de Italiaanse econoom Lorenzo Bini Smaghi maandag.

Volgens de voormalige bestuurder van de Europese Centrale Bank (ECB) staat de Italiaanse economie er nog altijd dramatisch voor. ''Er zijn onconventionele maatregelen nodig om het land en de economie drastisch te hervormen'', stelde hij.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Nederlandse staat verdient zeker 4 miljard aan steun ING

De Nederlandse overheid kan zeker 4 tot 4,5 miljard euro verdienen aan de steun die tijdens de financiële crisis is verleend aan ING. Dat stelde topman Jan Hommen vandaag op de aandeelhoudersvergadering van de bank-verzekeraar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

“Verkoop Apple, koop Google”

Vorige week bereikte de koers van Google 860 Dollar en dat deed de aandeelhouders natuurlijk deugd. De beurskoers van de zoekrobot is dit jaar met 20 percent gestegen. Wie de aandelen 12 maanden geleden kocht mag al een winst van 40 percent of zijn of haar conto schrijven.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Monsanto krijgt gelijk in patentgeschil met sojaboer

Hoewel het Amerikaans Hooggerechtshof eerder huiverig staat tegenover twijfelachtige patenten, heeft het nu de agroscheikundige gigant Monsanto gelijk gegeven in een geschil met een sojaboer uit Indiana omtrent het gebruik van genetisch gewijzigde sojazaden. De zaak zal nazinderen doorheen de biotechnologische industrie, voorspelt de gezaghebbende krant USA Today.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Ook morgen nog staking op Brussels Airport

Bij afhandelaar Swissport op de luchthaven van Zaventem zijn de directie en vakbonden deze namiddag zonder akkoord uit elkaar gegaan. Morgen om 9 uur wordt het overleg hervat. Zolang er geen aanvaardbare oplossing wordt gevonden, zal er voort worden gestaakt, waarschuwde Kurt Callaerts van ACV Transcom. Vandaag ondervonden al heel wat reizigers hinder door de actie. Het aantal bagagestukken op de luchthaven neemt intussen toe.