Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 31126 tot 31130
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Monsanto krijgt gelijk in patentgeschil met sojaboer

Hoewel het Amerikaans Hooggerechtshof eerder huiverig staat tegenover twijfelachtige patenten, heeft het nu de agroscheikundige gigant Monsanto gelijk gegeven in een geschil met een sojaboer uit Indiana omtrent het gebruik van genetisch gewijzigde sojazaden. De zaak zal nazinderen doorheen de biotechnologische industrie, voorspelt de gezaghebbende krant USA Today.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Ook morgen nog staking op Brussels Airport

Bij afhandelaar Swissport op de luchthaven van Zaventem zijn de directie en vakbonden deze namiddag zonder akkoord uit elkaar gegaan. Morgen om 9 uur wordt het overleg hervat. Zolang er geen aanvaardbare oplossing wordt gevonden, zal er voort worden gestaakt, waarschuwde Kurt Callaerts van ACV Transcom. Vandaag ondervonden al heel wat reizigers hinder door de actie. Het aantal bagagestukken op de luchthaven neemt intussen toe.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Cyprus ontvangt eerste hulpleningen

Cyprus heeft vandaag het eerste deel van de eerder dit jaar beloofde hulpleningen van het Europese noodfonds (ESM) ontvangen.

Bron: lc.nl
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Wie betaalt deze fiscale meevaller van de Rabo?

Rabobank heeft met de Belastingdienst een akkoord gesloten, zodat de zware verliezen van het bankbedrijf van Friesland Bank van 2012 en van eerdere jaren alsnog kunnen worden afgetrokken van de winst van Rabobank.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Fransen overwegen tablettaks voor cultuur

De Franse regering overweegt een extra belasting op te leggen bij de verkoop van tablets en smartphones. Met dat geld zouden subsidies voor culturele projecten moeten worden gefinancierd.