EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31151 tot 31155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2013

Beleggers opnieuw goedgeluimd

AMSTERDAM (ANP) - De Europese aandelenbeurzen trokken dinsdag de opgaande lijn die maandag werd ingezet door. Beleggers waren goedgeluimd na een positief begin van het Amerikaanse cijferseizoen. Aluminiumproducent Alcoa presenteerde maandagavond na het slot op Wall Street resultaten die de verwachtingen van analisten overtroffen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2013

Ernstige twijfels over Nederlandse goudvoorraden

Met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) heeft de redactie van CitaReg op 7 mei 2013 De Nederlandse Bank NV (DNB) verzocht om openbaarheid van de meest recente bewijzen over de Nederlandse goudvoorraad. Niet eventuele goudvorderingen, maar de fysieke aanwezigheid van het Nederlandse goud bij de Canadese centrale bank in Toronto, de Engelse centrale bank in Londen en bij de Federal Reserve Bank in New York. CitaReg heeft daarbij gevraagd om schriftelijke verklaringen van de betreffende centrale banken.

Lees verder op citareg.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2013

Aantal hypotheekaanvragen fors gestegen, woningmarkt maakt haar comeback!

Aantal hypotheekaanvragen in juni met 12% gestegen!

Aantal hypotheekaanvragen in juni met 12% gestegen!

Elk positief bericht vanuit de woningmarkt wordt doorgaans meteen omvergeblazen door alle criticasters. Je zou er bijna bij voorbaat al vanaf zien om een optimistisch woord digitaal neer te pennen. Bijna, maar niet helemaal. Want hier komt wederom een bericht met een glimlach: het aantal hypotheekaanvragen in juni steeg met maar liefst 12% ten opzichte van dezelfde periode in 2012 en liep uiteindelijk op tot 14.100 aanvragen!

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2013

Inflatie zal in 2014 of 2015 als een duiveltje uit een doos toeslaan

1 van de geheimen van de investeren is dat het uitpikken van winnaars makkelijker is dan verliezen onder controle te houden. Een investering die geld heeft opgeleverd, al betreft het theoretische winsten op papier, doet iets met het hart van de investeerder.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2013

Japanners stappen nog wel in goud-ETF

Japanse beleggers stappen nog wel in goud-ETF's, beleggingsinstrumenten die blootstelling geven aan de goudprijs. Japanners kopen aandelen van het ETF om zich te beschermen tegen het inflatoire beleid van de Japanse centrale bank. Ook institutionele beleggers kochten dit jaar meer aandelen van het fonds.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs