EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31156 tot 31160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2013

IMF somberder over wereldeconomie

De tegenvallende groei in bijvoorbeeld China komt bovenop de recessie in de eurozone, die heviger is dan eerder werd voorspeld. Daarnaast wordt de groei in de Verenigde Staten gedrukt door de bezuinigingen en hogere belastingen die daar dit jaar zijn ingevoerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2013

De Politicus versus De Econoom

Hoezo politicus versus de econoom? Waar ik naar toe wil is de constatering  dat de politiek in Europa hardnekkig  hun economische adviseurs, en met hen een wetmatigheid uit de economische wetenschap, blijft negeren. Harde bezuinigingen frustreren de economische groei. Zet 10 economen in één kamer en je hoort doorgaans 10 verschillende meningen, maar nu zijn economen eensgezind; in Europa wordt de economie kapot bezuinigd.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2013

Een door goud gedekte valuta?

Het Afrikaanse land Zimbabwe wil in 2015 een nieuwe munt lanceren die gedekt wordt door goud! Het zou daarmee het eerste land ter wereld worden dat opnieuw onder de  goudstandaard zal werken. Na jaren van experimenteren met munten en een gigantische hyperinflatie, heeft president Mugabe blijkbaar eindelijk het licht gezien. Niet door  eigen wil hoor maar uit pure noodzaak. Waarom is dit zo enorm belangrijk? En wat is een goudstandaard eigenlijk?

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2013

Consument betaalt 106 euro te veel voor stroom

Sommige energieleveranciers brengen de gratis stroom voor gezinnen niet in rekening. Dat zegt althans Vlaams parlementslid Peter Reekmans op basis van een aantal dossiers dat hem is gemeld. Volgens Reekmans dreigt een doorsneegezin met twee kinderen 106 euro te veel te betalen. De LDD'er raadt iedereen aan zijn jaarlijkse energie-afrekening grondig na te kijken en wil de kwestie aankaarten bij Vlaams energieminister Freya Van den Bossche. Bij de Vlaamse energieregulator VREG heeft men de laatste dagen geen meldingen over de kwestie ontvangen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2013

4x omhoog tegen 2014-2015: tijd om Facebook weer te kopen?

De omzet en winst van Facebook maken weinig indruk op beleggers. Nochtans heeft Facebook nu alles in huis om definitief door te breken in 2014 en 2015.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs