EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31161 tot 31165 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Amerikaanse bedrijven betalen slechts één derde wettelijk belastingstarief

Volgens een nieuwe studie betaalden grote, winstgevende bedrijven in de Verenigde Staten in 2010 gemiddeld slechts 12,6 procent belastingen op hun wereldwijde winsten. Wettelijk gezien ligt het belastingstarief hiervoor nochtans op 35 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Krabbelt de bouwsector pas in 2015 weer een beetje op?

Stijging aantal nieuwbouwwoningen in 2015

Stijging aantal nieuwbouwwoningen in 2015

Het ziet ernaar uit dat er eindelijk weer meer woningen worden gebouwd. Alleen moeten we daar wel nog twee jaar op wachten. BouwKennis voorspelt namelijk dat vanaf 2015 het aantal nieuwbouwwoningen eindelijk weer zal toenemen. De organisatie rekent dat jaar op 45.000 nieuwe woningen.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Impuls Nederlandse economie

Pensioenfondsen willen geld steken in woningen, infrastructuur, duurzaamheid en hypotheken.

Dat blijkt uit plannen die vandaag tijdens een economisch topoverleg worden gepresenteerd. De plannen worden vanmiddag laat gepresenteerd aan het kabinet of anders vrijdag na afloop van de ministerraad. De plannen om te investeren in de Nederlandse economie stuiten nog op verzet stuiten van Financiën. De pensioenfondsen willen namelijk alleen geld steken in de economie als de overheid een deel van het risico draagt, maar deze zit daar niet om te springen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

'Trojka legt Grieken deadline op'

BRUSSEL (ANP) - Griekenland heeft 3 dagen de tijd gekregen om zijn internationale geldschieters ervan te overtuigen dat het land zijn verplichtingen zal nakomen om zo in aanmerking te komen voor verdere noodsteun. Dat stellen bronnen bij de Europese Unie tegen persbureau Reuters dinsdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Komt er een Bitcoin-ETF?

Bitcoin wordt aanzien als een crypto-currency dat bestaat buiten de grijparmen van de overheden en centrale banken. De munt werd over heel de wereld populair nadat er een bail-in werd uitgevoerd in Cyprus.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs