EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31161 tot 31165 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Goudprijs zakt naar $840 per troy ounce

Volgens de ABN Amro gaat de goudprijs de komende jaren verder omlaag. Voor 2014 rekent de bank op gemiddeld $1.000 per troy ounce, een jaar later slechts $840. De bank verwacht een herstellende wereldeconomie en is daardoor positiever over zilver, platina en palladium dan over goud.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Toekomst pensioenen onzeker

De situatie van pensioenfondsen blijft verslechteren.

De situatie van pensioenfondsen blijft verslechteren.

De situatie van pensioenfondsen blijft verslechteren. Cijfers van het afgelopen kwartaal laten zien dat een nieuwe ronde kortingen op de uitkeringen niet kan worden uitgesloten. Zekerheid op een goed pensioen wordt steeds kleiner.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

U en ik kunnen opdraaien voor schulden over heel de wereld

Het dossier-Detroit toont aan dat niet alleen de eurocrisis een gevaar is voor Dexia, maar evenzeer de economische situatie in de VS. Want Dexia heeft heel wat geld geleend in de VS. Het totale kredietrisico van Dexia in de VS en Canada bedroeg op het einde van het eerste kwartaal 31,3 miljard euro (aparte cijfers voor de VS zijn er niet). (

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

Zelfs de beren worden positief voor Amerikaanse aandelen

Meredith Whitney werd populair toen ze voor de financiële crisis de problemen bij Citibank voorspelde. Whitney staat bekend als een van de beren op Wall Street. Maar ook Whitney wordt nu positief voor Amerikaanse aandelen. Ze is zelfs nog nooit zo bullisch geweest in heel haar carrière zegt ze op de Wall Street Journal.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2013

België bij top sociale uitgaven wereldwijd

De sociale uitgaven in België liggen in 2013 op 30,7 procent van het bbp. Dat blijkt uit cijfers die de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) vandaag publiceerde. Wereldwijd geven enkel Frankrijk en Denemarken meer uit aan onder meer uitkeringen, pensioenen en sociale hulp.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs