Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 31166 tot 31170
Bron: presseurop.eu
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Portugal: “Meeste Portugezen willen akkoord trojka heronderhandelen of ...

De Portugezen zijn niet blij met de interventie van de trojka (EU-ECB-IMF) in Portugal. Dat blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door Eurosondagem for the European Institute, onderdeel van de rechtenfaculteit van de Universiteit van Lissabon. Het rapport wordt vandaag gepubliceerd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

'Italië gaat jeugdwerkloosheid aanpakken'

De Italiaanse minister van Arbeid Enrico Giovannini wil miljarden uittrekken om de torenhoge jeugdwerkloosheid in zijn land terug te dringen. Dat heeft hij gezegd in de krant La Repubblica maandag.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Industriële activiteit Chicago neemt af

De industriële activiteit rond de Amerikaanse stad Chicago is vorige maand opnieuw gekrompen. Dat bleek maandag uit cijfers van de centrale bank van Chicago.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Zilverprijs zakt ruim 5% bij opening handel

De zilverprijs zakte direct na het openen van de handel in Azie met meer dan 5%. De zilverprijs ging in een paar minuten tijd van $22,30 naar $21 per troy ounce en bereikte daarmee het laagste niveau sinds oktober 2010. De zilverprijs is dit jaar al met 23,5% gezakt in euro's. Er is een sterk vermoeden van marktmanipulatie, maar daar hebben beleggers die hopen op een stijging van de zilverprijs niets aan.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

HKMEx stopt met aanbieden goudcontracten

In de papieren goudmarkt is het ook niet rustig gebleven na de prijsdaling van de afgelopen maanden. De Hong Kong Mercantile Exchange gooit de handdoek in de ring en stopt met het aanbieden van goudcontracten. Het dagelijkse handelsvolume van $15,9 miljoen aan futures is te klein om de kosten te dekken. Ook is de liquiditeit van de contracten door het lagere handelsvolume te beperkt.