Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 31171 tot 31175
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 12 mei 2013

Personeel Swissport legt werk op Brussels Airport neer

Bij Swissport, een van de twee afhandelaars op Brussels Airport, heeft het personeel vandaag het werk neergelegd uit protest tegen de onderbezetting van het personeel. Een personeelsvergadering die vanavond rond 18 uur nog aan de gang is, moet beslissen of de werkonderbreking uitmondt in een staking, zegt Kris Callaerts van de christelijke vakbond ACV-Transcom. Voorlopig zou de hinder voor de passagiers beperkt zijn.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 12 mei 2013

Kamer eist onderzoek mogelijke fraude zorginstellingen

Zorginstellingen sjoemelen mogelijk op grote schaal met zogeheten herindicaties. Een Kamermeerderheid wil dat staatssecretaris van Volksgezondheid Martin van Rijn (PvdA) een diepgaand onderzoek instelt.

Dat meldt het tv-programma KRO Brandpunt zondag op basis van eigen onderzoek.

Bron: sparenofbeleggen.com
Geplaatst: zondag 12 mei 2013

Investeren in goud

Investeren in goud heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Mede dankzij de dalende spaarrentes en de zoektocht naar een veilige belegging in crisistijd, investeren veel mensen in goud. In dit artikel leest u alle mogelijkheden en de risico's van investeren in goud.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 12 mei 2013

'Geen blokkades voor verdere opmars beurzen'

Na een week waarin de Europese en Amerikaanse beurzen recordstanden bereikten, ligt waarschijnlijk ook de komende dagen een verdere opmars van de graadmeters in het verschiet. Het staartje van het cijferseizoen en een reeks macrocijfers, voornamelijk met betrekking tot consumentenbestedingen, zullen daar volgens analisten waarschijnlijk geen verandering in brengen. De Engelse uitspraak ''sell in may and go away'' gaat dit jaar niet op, denken marktvorsers.

Bron: rt.com
Geplaatst: zondag 12 mei 2013

Chinees alternatief voor Amerikaanse rating bedrijven.

China is set to offer its alternative to the big three US credit rating agencies, Moody's, Fitch, and Standard and Poor's. The Universal Credit Rating group is due to launch next month in Hong Kong, and is a joint Chinese, Russian, and American venture.