Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 31176 tot 31180
Bron: biflatie.nl
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Wat als de economische implosie uitblijft?

De recente daling van de goud- en zilverprijzen en controverses rond een aantal figuren in de ‘liberty movement’ heeft bij een enkeling een moment van bezinning teweeg gebracht. Heeft alle angst- en pessimisme-porno wel zin? En kloppen bepaalde aannames wel? Er wordt immers al jaren geroepen dat een complete ineenstorting van ons financieel-economisch systeem nog slechts een kwestie van tijd is. Maar laten wij eerlijk zijn, de pleuris is nog niet uitgebroken, ondanks de hoge werkloosheid, oplopende tekorten en immense geldcreatie. De bussen rijden op tijd, supermarkten zijn bevoorraad en de euro en dollar zijn nog steeds wettige betaalmiddelen.

Bron: iex.nl
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Beurs Vandaag: Raar dagje

Vandaag speciale aandacht voor vanlanschot en kendrion na koopadvies businessclass. Benieuwd naar het effect op rustige beurs!

"De aandelenmarkten kunnen deze week voortborduren op de koerswinsten van de afgelopen tijd, geholpen door de nieuwe recordstand voor de breed samengestelde S&P 500-index in New York vrijdag. Er zijn momenteel weinig bedreigingen aan de horizon om de opmars een halt toe te roepen."

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

'Veel misstanden bij Cypriotische banken'

Cypriotische banken hebben vaak te weinig kennis van hun klanten om witwaspraktijken tegen te kunnen gaan.

Dat stellen onderzoekers van de Europese Unie en accountancykantoor Deloitte in een rapport dat afgelopen weekeinde is uitgelekt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

'Verstedelijking China kost 6,3 biljoen euro'

China heeft ten minste 50 biljoen yuan (6,3 biljoen euro) aan investeringskapitaal nodig om de aanhoudende verstedelijking in het land op te kunnen vangen. Dat zei directeur Zheng Zhijie van de China Development Bank in het meinummer van China Finance, een blad dat wordt uitgegeven door de Chinese centrale bank.

Bron: blog.nl
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Koophuizen nog te duur?

Volgens The Economist zijn onze huizen nog steeds 33% te duur. Met andere woorden de huizenprijzen kunnen nog met één derde zakken.

Door de Europese ontwikkelingen van de huizenprijzen denkt iedereen een onderzoek in te moeten stellen naar de toekomstige ontwikkelingen van de huizenmarkt. In ieder onderzoek gaan ze zich weer baseren op andere gegevens en wordt er onderzocht op andere onderdelen. In werkelijkheid kan iedereen iets roepen, maar niemand weet het.