EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31176 tot 31180 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 6 juli 2013

'Spionage niet vergeten bij gesprekken VS'

BAD SALZUFLEN (ANP) - De Europese Unie moet het spionageschandaal niet vergeten tijdens onderhandelingen met de Verenigde Staten over een vrijhandelsverdrag. De gesprekken moeten echter wel worden doorgezet. Dat zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel zaterdag tijdens een bijeenkomst van haar partij CDU in de stad Bad Salzuflen het westen van Duitsland.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 6 juli 2013

Sober bankieren bij nieuwe bank New B

Bijna 2.000 mensen komen vanmiddag samen op de Heizel in Brussel om te stemmen over de oprichting van een nieuwe bank die de naam NewB draagt. De bank wil een alternatief zijn voor de klassieke grootbanken en wil op een eerlijke, sobere manier aan bankieren doen. Meer dan 40.000 mensen hebben elk 20 euro bij elkaar gelegd en zijn op die manier mede-eigenaar van de coöperatieve bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 6 juli 2013

Alleen vrouwen aannemen heeft evidente voordelen voor een onderneming.

Alleen vrouwen aannemen, in Nederland zou het onmogelijk zijn, in strijd met het discriminatie principe. Een vrouwenquotum, daarentegen mag wel, zodat er procentueel meer vrouwen te werk worden gesteld. Het antoniem van feminisme bestaat niet in de Nederlandse taal (maninisme?). In het Mexicaans wel; the opposite of feminismo is machismo! Lees welke onderneming met welke motieven, alleen vrouwen te werk stelt. En dat is niet in de prostitutie branche!

Lees verder op replytoall.nl
Geplaatst op: zaterdag 6 juli 2013

Mooie gedachte: pensioenfondsen die meer in Nederland investeren

Al geruime tijd zijn pensioenfondsen in overleg met Nederlandse banken en de overheid om meer te investeren in de Nederlandse economie. Afgelopen week vond hiervoor het zoveelste topoverleg plaats. Het is een sympathieke gedachte.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: zaterdag 6 juli 2013

Beurs lijkt herstel in te zetten

De week begon met licht hogere koersen voor zowel de Belgische beurs als de Nederlandse beurs. In de ochtend zorgden macro-data uit Europa nog voor aarzeling bij beleggers. De inkoopmanagersindex in Duitsland viel licht tegen maar elders in Europa vielen de cijfers mee. Verder werd bekend dat de werkloosheid in Europa licht was toegenomen. In de middag kreeg de beurs steun vanuit Amerika en uiteindelijk werd de dag positief afgesloten. Beleggers leken in afwachting van banenrapporten uit Amerika die woensdag en vrijdag zouden volgen.

Lees verder op beursig.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs