Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 31191 tot 31195
Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 19 mei 2013

Mervyn King: stop met demoniseren bankiers

De vertrekkende Britse centralebankgouverneur Mervyn King vindt dat moet worden gestopt met het demoniseren van bankiers voor hun rol in de financiële crisis. Dat heeft King gezegd in een interview met de Britse krant The Telegraph.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 19 mei 2013

Gsm-operatoren dwingen om prijzen te verlagen

Minister van Economie en Consumentenzaken Johan Vande Lanotte gaat de gsm-operatoren vragen vrijwillig de tarieven voor bestaande contracten te verlagen. Als ze daar binnen enkele maanden niet op ingaan, wil hij hen dwingen om dat te doen. Dat verklaarde de sp.a'er in Het Nieuws op VTM.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 19 mei 2013

Spaanse premier belooft belastingverlagingen

De Spaanse premier Mariano Rajoy heeft beloofd voor de volgende verkiezingen in Spanje die in 2015 zijn gepland de belastingen te verlagen. Dat zei Rajoy dit weekeinde op een partijbijeenkomst in Salamanca.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 19 mei 2013

Topman Goldman: minder kans opbreken euro

De kans dat de eurozone in stukken breekt of een euroland in gebrek blijft, is kleiner geworden dan een jaar eerder omdat de politieke wil om de Europese eenheidsmunt te behouden intact is gebleven. Dat heeft de topman van de Amerikaanse bank Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, gezegd tegen de Duitse krant Welt am Sonntag.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 19 mei 2013

President Hollande wil Europa misbruiken

François Hollande had het zo mooi bedacht. Als een echte staatsman de geschiedenis in gaan, de beste Franse president ooit. Tal van hervormingen die zijn glorie zouden uitstralen, die La douce France weer op de wereldkaart zouden zetten. Al op de eerste dag van zijn ambt lieten de weergoden hem in de steek, werd hij doornat en werd zijn blik op de werkelijkheid meer dan wazig.