Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 3121 tot 3125
Bron: The Bullion House
Geplaatst: zondag 18 december 2016

Verkoop Gouden Munten terug naar niveau 2011

De verkoop van de gouden munten door de US Mint is dit jaar.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 17 december 2016

Grondstoffen de meest lucratieve sector voor de aankomende jaren

Veel heil hebben beleggers de afgelopen jaren niet kunnen vinden in grondstoffen. De afkoelende wereldeconomie hebben grondstoffen niet bepaald tot een aantrekkelijke sector gemaakt voor investeerders.

De organische grondstoffen zoals suiker, mais en tarwe staan allen lager dan de periode omstreeks 2011. Ook de metalen waaronder ook goud en zilver, de edelmetalen, hebben geen sterke jaren achter de rug. De industriële metalen zoals aluminium, koper, nikkel en zink hebben evenmin goede resultaten laten zien. Dan hebben we nog de energiebronnen zoals aardgas en olie. Hetzelfde verhaal geldt voor deze sector. Aardgas komt niet van zijn plaats en de prijs van olie is de afgelopen jaren gehalveerd.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 16 december 2016

In Venezuela geven de armen nu hun kinderen weg

In Venezuela proberen steeds meer ouders hun kinderen weg te schenken omdat ze door de economische crisis in het land niet meer in staat zijn om hun gezin te onderhouden. Dat hebben woordvoerders van een aantal lokale hulporganisaties tegenover het persbureau Reuters gemeld.

Wanhopige ouders zouden hun kinderen proberen te plaatsen bij vrienden en familie, maar zoeken volgens de bronnen ook oplossingen bij staatsinstellingen of charitatieve projecten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 december 2016

Poetin is opnieuw de machtigste man ter wereld

Voor het 4e jaar op rij is de Russische leider Vladimir Poetin verkozen tot machtigste man ter wereld volgens het zakenblad Forbes. Van Syrië over Rusland tot aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen, Poetin krijgt wat hij wil. Op de 2e plaats staat Donald Trump gevolgd door Angela Merkel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 december 2016

Dit is hoe Jeff Bezos $7 miljard verdiende in 2016

2016 is een behoorlijk goed jaar geweest voor Jeff Bezos. Niet alleen werd hij op de koffie gevraagd door Donald Trump en speelde hij een kleine rol in de nieuwe Strar Trek film, hij verdiende ook zo’n $7 miljard (of $800.000 per uur). Hierdoor is hij weer een van de 4 rijkste mensen ter wereld.

Vorig jaar kwam Jeff Bezos voor de eerste keer kijken bij de rijkste personen ter wereld. Nadat de beurskoers van Amazon dit jaar nogmaals zo’n 15% steeg, bevestigt hij zijn positie. Bezos heeft een groot deel van zijn vermogen te danken aan zijn 17% aandeel in de Amerikaanse internetgigant.