Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 3121 tot 3125
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Volgens deze self-made miljonair word je met deze regel gegarandeerd rijk

Volgens self-made miljonair en bestseller auteur David Bach van ‘The Automatic Millionaire’ komt rijk worden neer op 1 eenvoudige regel: jezelf betalen. Dit is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom dat hij een extra eenvoudige regel toepast om te weten hoeveel je jezelf moet betalen. Deze regel kan iedereen toepassen.

David Bach raadt iedereen aan om jezelf een equivalent te betalen van 1 werkuur per dag. Je moet dus 1 uur per dag voor jezelf werken. Wanneer je niet voor jezelf kan werken, werk je te veel voor anderen. M.a.w. dan maak je iemand anders rijk en niet jezelf.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Uraniumaandelen schieten als een raket omhoog

Wanneer de meeste beleggers een sector ontvluchten, wanneer niemand er nog in gelooft, dan is het moment aangebroken om gigantische winst te maken. En zo lijkt het ook te gaan met de uraniumsector. De gevaarlijke maar belangrijke grondstof wordt al jaren voor dood achtergelaten door beleggers. Maar nu komt er een eerste teken van leven. Dat wordt gevaarlijk interessant.

Uraniumaandelen zitten al bijna 10 jaar in een berenmarkt. Na de ramp in Fukushima keerden de beleggers de sector de rug toe. Maar je kan op de volgende grafiek zien dat er opnieuw hoop in de sector sluipt. Er is een duidelijke bodemvorming.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

98% van alle bitcointransacties in het voorbije halfjaar gebeurden in 1 land

De Chinese autoriteiten hebben een aantal maatregelen genomen om te verhinderen dat de cryptomunt bitcoin zou worden gebruikt om kapitaalvlucht te helpen organiseren.

Er is immers vastgesteld dat 98 procent van het bitcoin-handelsvolume de voorbije zes maanden betrekking heeft op transacties met de Chinese munt yuan.

Het opmerkelijke samengaan van de sterke koersdalingen van de yuan en de waardestijging van de bitcoin heeft bij een aantal partijen de verdenking doen rijzen dat de cryptomunt bij de uitstroom betrokken zou kunnen zijn. Vertegenwoordigers van bitcoin zeggen echter niet te geloven dat de virtuele valuta wordt gebruikt om grote geldsommen uit China te smokkelen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Dit is een zeer sterk koopsignaal voor edelmetalen

Wanneer we over edelmetalen lezen, denken we steeds aan goud en zilver. Maar er zijn nog 2 edelmetalen: palladium en platina. Beide metalen kennen een knallende start van 2017. Dit is dan ook een zeer sterk koopsignaal voor edelmetalen in het algemeen.

Palladium is in de eerste 2 weken van het jaar de best presterende grondstof. In de eerste week alleen al steeg palladium 11%. En wie naar onderstaande grafiek kijkt, kan zien dat de grondstof in een gezonde opwaartse trend zit. We kunnen dus nog meer verwachten van palladium.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Huis in het Verenigd Koninkrijk kopen? Dat wordt bijna onbetaalbaar

Van de financiële crisis kunnen we leren dat huizenprijzen niet altijd in waarde hoeven te blijven stijgen. In het jaar 2007 dacht het merendeel van de bevolking nog dat de huizenprijzen in de toekomst alleen maar verder in waarde zouden gaan stijgen en als gevolg daarvan kon de hypotheek vaak op basis van de fictieve overwaarde verhoogd worden.

Het gevolg van deze absurde praktijken was dat de totale schuldenbalans steeds groter werd. Met name de Amerikaanse burgers werden totaal niet afgeschrikt van de alsmaar stijgende hypotheeklasten. Vaak gingen ze met deze extra centen zelfs beleggen op de aandelenmarkten. Deze gevaarlijke cocktail kwam pas echt aan het licht toen het kwaad al geschied was.