EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3121 tot 3125 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 5 juni 2017

Wereldbank verwacht dit jaar 2,7 procent groei wereldeconomie

De wereldeconomie zal dit jaar naar verwachting met 2,7 procent groeien, geholpen door vooral een hogere industriële productie, meer vertrouwen in de markt en stabilisatie van de grondstofprijzen. Ook de groei van de wereldwijde handel zorgt voor een stimulans.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 juni 2017

We verzuipen in de islam en het klimaat

In feite zijn sinds een decennium nog maar twee zaken echt belangrijk op deze aardkluit: de islam en de klimaatopwarming. Respectievelijk houden deze problemen de rechterzijde en de linkerzijde van dit universum wakker, op een manier die ik bijna totalitair moet noemen: de ene helft van mijn Facebookvrienden post elke dag wel iets over de islam en zijn perversiteiten, de andere helft over het milieu, de slechterik Trump en de afbrokkelende ijsbergen in het Noordpoolgebied.

Die twee Wereldproblemen met hoofdletter hebben wel wat gemeen. Beide zijn in hoge mate zelfvoedende, apocalyptische denkbeelden, distopieën om een geleerd woord te gebruiken, die ons confronteren met een tikkende tijdbom, een aflopende lont, een vijf-na-twaalf-gevoel en meer van die leuke metaforen. Pas op: dat zijn geen ingebeelde problemen, ze zijn wel degelijk reëel, het moslimfundamentalisme én de global warming.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 5 juni 2017

34 doden in 3 maanden: ISIS heeft dankzij immigratie vrije hand in Engeland

Autoriteiten hadden al 3 waarschuwingen gehad dat aanslagpleger Manchester, die op de terroristenlijst stond, een gevaar vormde voor het publiek, maar grepen niet in

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: maandag 5 juni 2017

'Regering Trump overweegt oliesancties tegen Venezuela'

De regering van Trump overweegt sancties tegen de energiesector van Venezuela, waaronder ook staatsoliebedrijf PDVSA valt. Dat zeggen ambtenaren van het Witte Huis zondag tegen persbureau Reuters.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 juni 2017

“#Bitcoin naar 4.000 dollar tegen eind dit jaar”

Cryptovaluta worden steeds populairder en meer toegankelijk met als voornaamste digitale munt, de bitcoin. De virtuele munt noteert momenteel rond zijn ‘all time high’ en naar verluidt stopt het op deze hoogte niet, analisten verwachten een stijging richting 4.000 dollar tegen eind dit jaar.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs