Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 31201 tot 31205
Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Madoff slaapt slecht en voelt zich schuldig

Er zat geen tegoed op zijn gevangenistelefoon, daarom belde megafraudeur Bernard Madoff CNNMoney collect call .

In het gesprek vertelde Madoff over het leven in de gevangenis. Ooit had Bernard Madoff miljarden dollars, maar nu verdient gevangene #61727-054 ongeveer veertig dollar per maand met zijn bijbaantje vanuit een beveiligde gevangenis in het Amerikaanse North Carolina. 'Bernie' moet er zorgen dat de telefoons en computers goed werken en schoon zijn, vertelt hij in

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

'Succesrecept Japan niet toepasbaar op Europa'

De Japanse economie trok de afgelopen dagen de aandacht met onverwacht sterke groeicijfers. Het agressieve stimuleringsbeleid dat onder de nieuwe premier Shinzo Abe is ingezet lijkt daarmee zijn eerste vruchten af te werpen. Dit roept de vraag op of Europa lessen kan trekken uit het prille Japanse herstel. 'Abenomics' lijkt echter moeilijk te exporteren naar het buitenland.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Column Kees de Kort | Crisis nog maar net begonnen

Deze sombere boodschap uitte onze economiecommentator donderdag in Het Parool. En hij legt uit dat het hem geen enkele moeite kostte om tot die apocalyptische conclusie te komen. "Ik heb even gekeken wat voor berichten er de afgelopen 24 uur bekend zijn geworden. We hebben het niet over de oplopende werkloosheid in Nederland, niet over de dalende huizenprijzen, niet over de pensioenproblemen en niet over de financiële positie van banken. We hebben het bijvoorbeeld over de huren, die behoorlijk gaan stijgen."De Kort concludeert: "De inkomens stijgen niet. Dat betekent voor de koopkracht voor ongeveer 45 procent van alle Nederlanders niet veel goeds."

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

3 Angstaanjagende grafieken

Bespoke Invest publiceert de grafieken van de 3 hardst getroffen grondstoffen van de laatste jaren, goud, zilver en olie. Het zijn stuk voor stuk angstaanjagende grafieken voor diegene die belegd hebben in deze sectoren. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

De man van 1.438%

Voor onze abonnees bezoeken we jaarlijks de aandeelhoudersvergadering (AV) van HAL Trust. Dit is een Nederlandse investeringsmaatschappij, die thans vooral in de brillenbranche en in de maritieme en energiesector is geïnvesteerd. Ze is in handen van één van Nederlands rijkste families, de familie van der Vorm.