Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 31216 tot 31220
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Kan olie de reddende engel worden voor goud?

De olieprijs staat voor belangrijke weken. Momenteel staat (Light) Crude Oil rond de $ 94. Dit is dicht tegen een lange termijn weerstand van iets boven de $ 96. Als (Light) Crude Oil deze weerstand opwaarts kan doorbreken, kan het in zijn zog nog andere grondstoffen mee trekken. Deze weerstand werd al meermaals bereikt, maar kon nog niet overtuigend doorbroken worden.

Jim Rogers zei recent over goud dat de huidige correctie moest gebeuren. Goud stijgt al twaalf jaar op rij, dit is vrij uitzonderlijk voor een grondstof. In die 12 jaar had goud ook nog maar een keer een correctie van meer dan 30 % ondergaan, dit is ook vrij uitzonderlijk. De meeste grondstoffen corrigeren meer dan 30 % op de 2 à 3 jaar.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

'Nederlandse huizenprijzen 30% overgewaardeerd'

De Nederlandse huizenprijzen zijn nog lang niet op hun oorspronkelijke niveau. Volgens het Britse Weekblad The Economist zijn huizen nog 30 procent overgewaardeerd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

'Beurs en economie divergeren, hoe loopt dat af?'

De aandelenbeurs knalt door. Als je naar de beurzen kijkt zou je danken dat het allemaal hallelujah is, maar dat is het in de echte economie niet. Dat zegt Hans de Geus.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

De Euro kan crashen als de eurocrisis op zijn einde loopt

De Eurozone zit nog steeds met een gigantisch economisch probleem. Maar de daling van de Griekse rentevoeten en de instroom van buitenlands geld naar Griekenland/Europa, doet vermoeden dat we het ergste achter de rug hebben. Dit kan zo zijn gevolgen hebben voor de euro, zegt 

Bron: demorgen.be
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Minder zekerheid, lagere lonen: Europeanen zien toekomst somber in

Langer werken voor minder geld, en een toekomst die somberder en onzekerder oogt dan die van onze ouders. Ziedaar de grimmige resultaten van een opiniepeiling die het instituut Gallup vandaag bekendmaakte.