EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31216 tot 31220 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 30 juni 2013

Biflatie Bulletin : Een dag van protesten

In Egypte wordt weer eens een massale demonstratie verwacht tegen president Morsi.  Blijkbaar voert de man een morsig beleid want al na één jaar in office is het volk hem beu.  De Arabische Lente is nog steeds levend en wel – lees hier wanneer de Europese Lente begint…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 30 juni 2013

Touring: De auto als melkkoe zit bijna zonder melk

Mobiliteitsorganisatie Touring reageert negatief op een begrotingsvoorstel om de accijnzen op diesel te verhogen met een halve euro per tank. "Dit zal een pervers effect hebben op de consumptie en de economie. De auto als melkkoe van de overheid zit bijna zonder melk zit." Ook VAB reageert afwijzend en noemt de overheid "hypocriet".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 30 juni 2013

'Slechtste jaar autobranche sinds 1969'

"De autoverkoop heeft sterk te kampen met de gevolgen van de matige koopbereidheid van de Nederlanders. Door de sterk verbeterde kwaliteit kan de auto altijd nog wel een jaartje langer mee, zo denken veel consumenten, zeker als de huidige auto nog relatief jong is'', zegt Aumacon-directeur Clem Dickmann.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 juni 2013

Over de Financiële Relativiteitstheorie

Deflatie radicaal toegepast vanuit een mondiaal perspectief 

Deflatie radicaal toegepast vanuit een mondiaal perspectief 

Een wereld gevangen in begrensde rationaliteit heeft nood aan ‘out of the box’ impulsen om de cirkel te doorbreken, de financiële relativiteitstheorie als neutraliserende attractor stoot vaak op de begrenzing zelf, paradox of dogma? Ontvankelijkheid, dialoog en oprechte solidariteit zijn noodzakelijke voorwaarden om ons te verlossen van onze gezamenlijke problemen, in weerwil van het meningsconflict dat erover bestaat.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 juni 2013

'Frankrijk wil 14 miljard bezuinigen'

PARIJS (ANP) - Frankrijk wil volgend jaar 14 miljard euro bezuinigen om het begrotingstekort binnen de perken te houden. Het begrotingstekort moet zo in 2015 uitkomen onder de Europese norm van 3 procent van het bruto binnenlands product. Dat heeft de Franse krant Le Monde zaterdag gemeld.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs