Nieuws / Artikelen met het woord

58138 artikelen gevonden. Artikel 31231 tot 31235
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Hedgefondsen waren in vijf jaar niet zo negatief over goud

Het sentiment onder hedgefondsen ten aanzien van goud is sinds juli 2007 niet meer zo negatief geweest. Hun speculatieve shortpositie op de Comex stijgt naar recordniveaus en het aantal partijen dat long durft te gaan blijft dalen. Men verwacht blijkbaar een verdere prijsdaling.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Onze kinderen zullen per jaar € 3.000 extra belastingen moeten betalen

Elk kind dat in 2010 in België werd geboren, zal tijdens zijn leven 181.000 euro extra aan belastingen moeten betalen om de kosten van de vergrijzing op te vangen en de staatsfinanciën in evenwicht te houden. Dat blijkt uit een universitaire studie.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Europese bedrijven hebben last van wanbetalers

Als gevolg van de crisis betalen bedrijven steeds later hun rekeningen. Zo’n 30 procent van de facturen zijn op de vervaldag nog niet betaald.

Dat blijkt uit onderzoek van kredietverzekeraar Atradius, naar het betalingsgedrag van bedrijven in West-Europa.  Vijf procent van de totale waarde van uitstaande vorderingen bleef in 2012 onbetaald, in vergelijking met 3 procent een jaar eerder. De belangrijkste redenen waarom bedrijven lakser om gaan met betalingsverplichtingen, is vanwege faillissement of het stopzetten van activiteiten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

'Apple werkt aan baanbrekende producten'

Apple is bezig met verschillende producten die de markt op zijn kop kunnen zetten. Dat heeft topman Tim Cook van Apple gezegd op een conferentie in Californië.

Volgens Cook heeft Apple ,,ongelooflijke'' plannen. Hij doelde vooral op televisies en draagbare elektronica, zoals een polscomputer.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

China zal het dit decennium met minder groei doen

Chinese Premier Li Keqiang heeft tegen Duitse zakenmensen gezegd dat China dit decennium een gemiddelde groei van 7 % nastreeft, dat is een pak minder dan de 10 % groei gedurende de vorige 10 jaren. De Chinese groei koelt af nadat het was opgeklommen tot de tweede grootste economie ter wereld, zo staat op