Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 31231 tot 31235
Bron: zonne-energiegids.nl
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

China boos om importheffing zonnepanelen

De regering van China heeft de EU gewaarschuwd voor de importheffing van Chinese zonnepanelen. De Europese Commissie wil een heffing op de panelen nadat ze massaal werden gedumpt op de Europese markt. De heffing zal liggen tussen de 37 en 68 procent. China zegt dat ze met deze regeling een doos van Pandora openen, wat schadelijke gevolgen heeft voor de groei van de zonne-energie markt en de handel tussen China en de EU.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Ook inval bij Suiker Unie om prijsafspraken

De Europese Commissie heeft afgelopen maand invallen gedaan bij kantoren van Suiker Unie en moederbedrijf Cosun wegens vermeende prijsafspraken met andere Europese suikerproducenten.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Socialismo o muerte: Venezuela zit zonder toiletpapier

Sinds Chavez-protégé Nicolas Maduro vorige maand nipt de verkiezingen won, is de veelgeplaagde economie in het Latijns-Amerikaanse land er enkel nog verslechterd. Naast de meest elementaire basisproducten zoals melk, boter, koffie en tandpasta moeilijk te vinden zijn, blijkt nu ook een chronisch tekort aan... toiletpapier.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Als Slovenië valt, redden u en ik voornamelijk speculerende Israëlische miljardairs

Een mooi stukje over solidariteit van Arno Wellens op 925.nl. In Slovenië worden alle zeilen bijgezet om een bail-in te vermijden, hier zal onvermijdelijk een bail-out voor nodig zijn. Maar net als in Cyprus zijn het vooral niet-Europeanen die profiteren van de Europese goedheid. Slovenië is een paradijs geworden voor Israëlische en Amerikaanse miljardairs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Laszlo Birinyi doet zijn duit in het zakje: ‘S&P 500 naar 1,900′

De huidige golf van enthousiasme voor de beurs van Wall Street is een zelden geziene zaak, er wordt met opportunistische targets gegoocheld dat het een lieve lust is. De laatste beren worden met de zweep van de beursvloer in New York verdreven, die indruk krijgen we soms.