EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31231 tot 31235 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Is Miami het nieuwe Detroit?

De Amerikaanse beurswaakhond U.S. Securities and Exchange Commission (S.E.C.) heeft de stad Miami in beschuldiging gesteld van fraude bij de plaatsing van obligaties. Miami zou de slechte toestand van de stadskas verdoken hebben om geld te kunnen ophalen bij de uitgifte van obligaties, zegt 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Nieuwe huizenbubbel in de VS?

De huizenverkoop steeg in juni met 8,2 % op jaarbasis in de Verenigde Staten. De huizenprijzen zijn de laatste 12 maanden met 13,5 % gestegen, waarvan een stijging met 21 % de laatste 4 maanden. Dit brengt de huidige huizenprijzen op 7 % van de hoogste prijzen die werden betaald tijdens de huizenbubbel van 2003 - 2007. Dit is een nieuwe bubbel zegt de

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Spaanse recessie mildert

De Spaanse economie is in het tweede kwartaal 0,1 pct gekrompen tegenover het vorige kwartaal, toen de achteruitgang nog op 0,5 pct uitkwam. Dat blijkt uit een prognose van de Spaanse nationale bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Hallo Maastricht? Gemiddelde overheidsschuld in eurozone bedraagt 92,2%

Francois Xavier MaritDe gemiddelde staatsschuld in de landen van de eurozone bedraagt nu 92,2% van het bruto binnenlands product. In het EU-27 ligt de gemiddelde schuld met 85,9% nog iets lager.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2013

Italiaanse economie zakt weg in een diep gat

Het mag dan al een half wonder heten dat de Italianen er in geslaagd zijn om een werkbare regering op de been te krijgen, maar daarmee is het land nog niet veilig thuis. Verre van zelfs, want de meest recente indicatoren tonen donkere wolken aan het firmament.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs