Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 31246 tot 31250
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Nieuw-Zeeland en China praten over valuta inwisselbaarheid

China en Nieuw-Zeeland zijn met elkaar in gesprek over een samenwerkingsverband. Ze willen ervoor zorgen dat hun valuta direct met elkaar inwisselbaar zijn om op die manier kosten te kunnen besparen gezien de groeiende handelsbetrekkingen tussen de beide landen. Dat bevestigde het ministerie van de Nieuw-Zeelandse premier John Key.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Schraap al je durf en moed bij elkaar, het is tijd voor dit…

David Banister van ETF Daily News somt 8 redenen op die aantonen dat goudmijnaandelen in de grootste dip in tientallen jaren zitten. Hij acht het moment rijp om alle moed bij elkaar te schrapen en in te stappen in de goudmijnaandelen. Als iets zo negatief wordt benaderd, is de tijd daar om in te stappen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

"Consumenten zien dat een huis nog nooit zo goedkoop is geweest"

Bij de Vereniging Eigen Huis kan de vlag uit. Hun Eigen Huis Marktindicator liet in mei namelijk de grootste maandelijkse stijging ooit zien. Het sentiment op de markt voor koopwoningen lijkt te verbeteren. Volgens hoogleraar Woningmarkt Conijn zijn huizen nog nooit eerder zo goedkoop geweest. De VEH denkt dat een kantelpunt nabij is.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Aziaten kopen het goud dat het Westen links laat liggen

De World Gold Council stelt dat Aziatische beleggers in het tweede kwartaal van dit jaar zoveel goud zullen kopen dat ze het extra aanbod van goud uit ETF's kunnen opvangen. Westerse beleggers verkopen posities in goud en stappen in aandelen of andere beleggingen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Beleggers kiezen voor gemengde fondsen

Amerikaanse beleggers die nog enige twijfels hebben over de rally op de aandelenmarkt kiezen in toenemende mate voor gemengde fondsen. De zogeheten 'hybrid funds' en 'balanced funds' die spreiding aanbrengen tussen aandelen en obligaties kregen de afgelopen maanden veel meer vermogen binnen dan de fondsen die uitsluitend aandelen kopen.