EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31246 tot 31250 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Goudprijs doorbreekt 1300 dollar: dit zijn de volgende weerstanden

De prijs van goud begint de week met een knal. Uit het niets schiet de goudprijs door de technische weerstand van 1300 dollar/ounce, waar we nu al weken onder blijven hangen.

Dit maakt de weg vrij voor meer prijsspektakel in de komende weken. Hierna ziet u de volgende technische weerstanden voor goud op een grafiek.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Tijd om een vakantiehuis in Zuid-Europa te kopen? Vastgoed was nooit goedkoper

Als de vastgoedprijzen een betrouwbare indicator zijn voor het economisch klimaat dan moet Europa vaststellen dat het einde van de tunnel nog niet in zicht is. Volgens cijfers van de ECB staan vastgoedprijzen in de eurozone op hun laagste punt sinds midden 2006.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Nederlandse vastgoedmarkt in zak en as

De Nederlandse vastgoedmarkt zit al enkele jaren in een neerwaartse spiraal waar voorlopig geen einde aan lijkt te komen. Jaar-op-jaar zijn de huizenprijzen in juni met 9,6 procent gedaald. Sinds de piek van augustus 2008 daalden de huizenprijzen al met meer dan 20 procent! Over een vastgoedcrash gesproken. Denk je dat dit in België niet mogelijk is?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Biflatie Bulletin : Wereldwijde werkloosheidscrisis

In de G20 – een groep van 19 industriële landen en de EU – zijn 93 miljoen mensen zonder werk, een aantal dat elke dag nog groeit.

Hoe is het zo ver gekomen en is er hoop op dit te stoppen? Het zat er al lang aan te komen natuurlijk, trends die reeds vele jaren in motion zijn.  De multinationals maar ook andere grote bedrijven hebben de arbeid verplaatst naar lage-loon-landen.  Voor hen is een arbeider een arbeider en als er één het doet moeten de andere mee, dus waarom zou je voor hetzelfde werk 10 of 20 maal meer uitbetalen.  Dit lijkt ook onomkeerbaar en sterker nog : de directeur-generaal van de International Labor Organization verwacht in een interview met CNBC dat een en ander nog zal verslechteren.  Want de diverse economieën zijn zwak, stellen dus al minder mensen te werk en er is weinig hoop op snelle verbetering.  Wie oh wie biedt raad? Want hoewel politici in hun hoogmoed wel eens pretenderen dat zij werk kunnen creëren is er maar één echte werkgever : de ondernemer.  En hoe krijg je die zo ver hier nieuwe banen te scheppen? Het uitbestedingsproces lijkt onomkeerbaar en competitie met de lage-loon-landen een illusie.  Het antwoord ligt misschien bij R&D; alles zetten op innovatie door research en ontwikkeling – hoe denkt U hier over…?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 22 juli 2013

Een sector waar niemand over praat aan het begin van een nieuwe opwaartse trend

In het begin van het jaar hadden we het al eens over het potentieel van de biotech. We schreven toen: Kan biotech nog eens een reeks van + 1.000 % neerzetten?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs