Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 3126 tot 3130
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Grieken halen opnieuw miljarden af van bankrekeningen

Sinds begin dit jaar hebben de Grieken meer dan 2,7 miljard euro van hun bankrekeningen gehaald, zo melden Griekse media. Oorzaak is nieuwe onzekerheid als gevolg van de discussies over de schuldenlast van de Grieken en de terugkeer van de Grexit-vrees.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Waarom wil Duitsland haar goud weer hebben?

Officieel heeft goud geen enkele rol als valuta meer. Toch zien we dat vooral Europa en de VS enorme valuta reserves aan goud hebben. Goud dat door Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog net op tijd naar Londen, Toronto en de VS is gebracht. De Duitsers baalden stevig toen ze in de lege kluizen van DNB aankwamen.

Hitler was het mede te doen geweest om de rijkdommen van Nederland en de toen nog enorme goudvoorraad was een hoofdprijs.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

De 10 mooiste skylines ter wereld

Pak je bucket list erbij en vul ‘m aan met deze 10 mooiste skylines ter wereld. Want deze wil je allemaal met eigen ogen zien. In willekeurige volgorde!

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

8 eigenschappen van de moderne stad in 2025

Drones zullen gebruikt worden om misdadigers op te sporen en misdaden te voorkomen. Aangestuurd door de politiediensten, zullen de drones misdadigers kunnen opsporen die juist een misdrijf gepleegd hebben. Apparaten die elektrische schokken uitdelen zullen worden ingezet om boosdoeners te neutraliseren tot de politie ter plaatse arriveert. De drones zullen ook voorzien zijn van neutraliserende, niet-dodelijke wapens, zoals geluidsinstallaties.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Grafiek: Goudprijs kan met 20% gaan stijgen

De goudprijs wist aan het begin van 2016 goede zaken te doen door in enkele weken tijd met tientallen procenten in waarde te stijgen. Ook in het jaar 2017 is de goudprijs goed uit de startblokken gekomen. Op dit moment noteert de goudprijs alweer 6% hoger dan het jaarslot van 2016 en volgens sommige analisten ligt er meer goeds in het verschiet.

Er zijn opvallend genoeg overeenkomsten tussen het jaar 2017 en 2016. Allereerst wist de goudprijs in januari 2016 flink in waarde te stijgen. Ook destijds stond de teller na een maand handelen op 6%. Daarnaast kregen we een jaar geleden ook te maken met de situatie dat de goudprijs tijdens de tweede helft van januari te maken kreeg met een kort dipje.