Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 3126 tot 3130
Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 11 januari 2017

Europese banken kunnen zomaar van het internationaal podium vallen

Er bestaat weinig twijfel dat de Amerikaanse banken de financiële crisis beter hebben doorstaan dan hun Europese neven en nichten. De Amerikanen waren veel sneller in het herstellen van hun vermogenspositie en ze weten wat de toezichthouder van hen verlangt. De Europese banken lopen in dat opzicht ver achter en dat begint zich te vertalen in een steeds sneller verlies van marktaandeel op de internationale financiële markten.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 11 januari 2017

Hongarije wil organisaties van George Soros aanpakken

Hongarije wil alle organisaties die door George Soros gefinancierd worden hard aanpakken nu Donald Trump op het punt staat het Witte Huis te betreden. Volgens Szilard Nemeth, vicepresident van de regerende partij Fidesz, zal Hongarije alle beschikbare middelen inzetten om alle niet-gouvernementele organisatie (NGO’s) die door George Soros gefinancierd worden weg te vagen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 11 januari 2017

Chinese bedrijven krijgen toegang tot Europese kapitaalmarkt?

Chinese bedrijven krijgen later dit jaar waarschijnlijk de mogelijkheid via de Duitse beurs in Frankfurt aandelen uit te geven, waardoor het voor Europese beleggers makkelijker wordt in deze bedrijven te investeren. Volgens de Shanghai Stock Exchange onderzoekt de China Europe International Exchange (CEINEX) de mogelijkheid om aandelen uit te geven via de Deutsche Börse.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 11 januari 2017

Bitcoin in 2016: De cijfers en statistieken

Jameson Lopp is gek op cijfertjes en data, Bitcoin-data welteverstaan. Naast het feit dat hij een site heeft met info over zijn full-node heeft hij een interessante opsomming gemaakt van allerlei gegevens mbt Bitcoin in 2016. Zo valt er te lezen dat Bitcoin 3580 keer genoemd is in wetenschappelijke artikelen, dat de Bitcoin Blockchain 2x zo groot is geworden en dat er meer Bitcoin transacties werden verwerkt dan ooit. Het volledige artikel kan je hier vinden. Twitter

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 11 januari 2017

Wereldbank ziet economie sterker groeien

De wereldeconomie groeit in 2017 waarschijnlijk iets sterker dan vorig jaar. Dat stelt de Wereldbank in dinsdag gepresenteerde nieuwe voorspellingen.

De ontwikkelingsbank rekent op een plus van 2,7 procent voor de internationale economie in 2017. Dat zou een lichte verbetering zijn nadat in 2016 het laagste peil van de afgelopen jaren werd bereikt.