Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 3126 tot 3130
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 16 december 2016

SNS schrapt tegen de 1000 banen

SNS schrapt de komende vier jaar achthonderd tot negenhonderd voltijdsbanen.   

Dat bevestigde het moederbedrijf van onder meer SNS Bank en ASN Bank vrijdag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 december 2016

Het beste beleggingsadvies? Investeer voor de lange termijn!

De Amerikaanse zakenbank Bank of America Merrill Lynch heeft een duidelijk advies voor startende beleggers. Steeds meer beleggers lijken gecharmeerd te zijn van het zogenaamde ‘snelle geld’ dat verdiend zou kunnen worden op de aandelenmarkten. Maar, de waarheid zit vaak anders in elkaar. Het is daarom van belang om voornamelijk voor de lange termijn te beleggen.

Elke belegger kent waarschijnlijk wel een ‘succesverhaal’ van een belegger die binnen korte tijd enorm veel geld wist te verdienen. Toch lijken maar weinig mensen te beseffen dat de kans op een soortgelijk scenario enorm klein is. Onze ‘animal spirits’ zorgen er voor dat we steeds meer risico nemen in de hoop dat we een gigantische klapper maken.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 16 december 2016

Greenspan: Obligatiebubbel loopt leeg

Volgens voormalig centraal bankier Alan Greenspan zijn we vandaag de dag getuige van het leeglopen van een wereldwijde obligatiebubbel. Ook maakt de oud-voorzitter van de Federal Reserve zich grote zorgen over het gebrek aan productiviteitsgroei en de vergrijzing. Daardoor zien we een oplopende inflatie bij een stagnerende economische groei, een situatie die we kennen als stagflatie.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 16 december 2016

Wat een jokers

Mevrouw Yellen heeft deze week een grote baksteen in een stille vijver gegooid met dat verhaal over de korte renteverhoging en de verwachting dat die korte rente nog een aantal keer verder verhoogd gaat worden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 16 december 2016

Budget van 15 miljard voor Italiaans reddingsplan banken

De Italiaanse overheid heeft 15 miljard euro klaar liggen om in Monte dei Paschi di Siena en andere banken te pompen. Volgens de Italiaanse krant La Repubblica zou het bedrag op 22 december beschikbaar worden gesteld.