EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3126 tot 3130 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 juni 2017

Olé! Mexicaanse peso noteert opnieuw op pre-Trump-niveau

De wereldwijde economie lijkt zich te herstellen van de schok die de verkiezing van Donald Trump tot president van de Verenigde Staten heeft veroorzaakt.

Dat kan volgens het magazine Quartz worden afgeleid uit de koers van de peso, de nationale munt van Mexico, die zich opnieuw op een niveau bevindt dat ook voor de verkiezing van Trump kon worden opgetekend.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 12 juni 2017

De Volkskrant legt uit: Wat is blockchain en waarom moet je dat weten?

Bij de Volkskrant hebben ze nu een prima video uitgebracht over Blockchain en Bitcoin. De kern van het verhaal: Blockchain maakt het mogelijk om zonder tussenpersoon overeenkomsten te sluiten en één van de toepassingen daarvan is het sturen van geld via Bitcoin. Er wordt ook uitgelegd hoe de blockchain het mogelijk maakt dat je een digitaal goedje, zoals een bitcoin, maar 1 keer uit kan geven en hoe een transactie niet teruggedraaid/vervalst kan worden. De conclusie echter dat Blockchain notarissen en bankiers gaat vervangen lijkt me echter wat voorbarig. Maarja, dat 1 Bitcoin meer dan 2000 euro waard zou worden had ik 6 jaar geleden ook nooit durven voorspellen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 12 juni 2017

Trump belooft maatregelen tegen importprijzen staal

De Amerikaanse president Donald Trump heeft andermaal beloofd zich hard te zullen maken voor Amerikaanse staalproducenten.

In een toespraak in Ohio op woensdag zei hij snel met maatregelen te zullen komen om buitenlandse bedrijven te stoppen die in zijn ogen staal tegen kunstmatig lage prijzen op de Amerikaanse markt dumpen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 juni 2017

Saoedi-Arabië wil Westerse beleggers lokken

Als Saoedi-Arabië in het nieuws komt, dan is dat bijna altijd omwille van de olieproductie. Het land lonkt steeds meer naar Westerse beleggers. De Tadawul-index volgt voorlopig sterk de fluctuaties van de olieprijzen. Maar, voor hoelang nog?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 10 juni 2017

Dit is het enige dat rijke mensen KOPEN en de rest niet

Onderstaande video werd op YouTube al meer dan 1,2 miljoen keer bekeken. Het legt een groot verschil bloot tussen rijke mensen en de rest. Het legt ook uit hoe rijke mensen anders tegen geld aankijken dan de rest. En door juist door die andere visie, worden ze rijker.

Om te beginnen moet je begrijpen dat er 2 kanten zijn aan de balans van het geld: Bezittingen en Schulden. Maar hoe je deze 2 kanten interpreteert, kan een immens verschil maken in jouw rijkdom.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs