EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31276 tot 31280 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 20 juli 2013

Einde aan gouden tijd van nergens belasting betalen

De veel bekritiseerde mondiale belastingontwijking door bedrijven als Apple, Starbucks en Google wordt aangepakt. Multinationals moeten via nieuwe regels een 'eerlijke' bijdrage gaan leveren, in plaats van hun miljarden aan winst weg te sluizen naar belastingparadijzen, een praktijk waarbij Nederland vaak wordt genoemd.

De SP is blij. De partij spreekt van 'een klap voor Nederland belastingparadijs'.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: zaterdag 20 juli 2013

'Problemen op de huizenmarkt zijn psychisch'

De huizenmarkt zit op slot omdat huizenverkopers aan verliesaversie lijden, is de conclusie van het Centraal Planbureau.

De Nederlandse huizenmarkt kampt met ernstige psychische problemen, schrijft het Centraal Planbureau (CPB) in een nieuwe analyse over de woningmarkt. De diagnose luidt: 'verliesaversie'. Uit irrationele motieven vertikken verkopers het om verlies te nemen, zelfs als ze geen restschuld overhouden.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: zaterdag 20 juli 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 10 gratis tips voor je samengevat:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 20 juli 2013

Belg klikt massaal bij fiscus

In de eerste helft van dit jaar verklikten al 1.127 Belgen hun buren, familie of ex-werkgever bij de fiscus: bijna evenveel als heel vorig jaar. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad op basis van cijfers van de overheidsdienst Financiën.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 20 juli 2013

'Veel gezinnen hebben te weinig spaargeld'

Steeds minder mensen hebben voldoende spaargeld achter de hand om tegenvallers op te vangen. Dat blijkt uit een onderzoek van econoom Mauro Mastrogiacomo van de Vrije Universiteit op verzoek van het Nederlands Dagblad. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs