Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 31276 tot 31280
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

Kort nieuws van de dag (De meest gehate rally aller tijden)

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

Obligatiebubbel spreidt zich uit naar Azië en Afrika

De lage rente en de geldpers financiering van centrale banken heeft een vlucht naar rendement teweeg gebracht. Als gevolg daarvan zijn Amerikaanse 'junk bonds', obligaties van de PIIGS-landen, Afrikaanse staatsobligaties en Aziatische bedrijfsleningen steeds populairder geworden. Overal daalt de rente!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

Meer volatiliteit op komst?

Het is heel rustig op de markten de laatste tijd. Beleggers lijken zich nergens zorgen om te maken. Ze kunnen rustig achteruit leunen en de aandelen hoger zien koersen. Maar er is een ding dat zeker is op de markten: lage volatiliteit wordt altijd gevolgd door hoge volatiliteit. En hoge volatiliteit gaat meestal gepaard met lagere koersen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

Verrassend!! Soros koopt nu goudmijnaandelen

Miljardair en een van 's werelds beste hedge fund managers Georges Soros heeft voor $ 25 miljoen call opties gekocht op GDXJ, een ETF die belegt in junior gold miners. Georges Soros kan met zijn fonds Soros Fund Management LLC een gemiddeld jaarlijks rendement van 20 % voorleggen over de laatste 40 jaar. Het is dus wijs om te kijken wat Soros doet.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

Huizenbouw in VS fors gedaald

Het aantal in aanbouw genomen woningen in de Verenigde Staten is in april scherp gedaald. Dat maakte het Amerikaanse ministerie voor Handel donderdag bekend.