EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31296 tot 31300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Portugal... de zomer van de zwarte zwaan?

Black Swan. Hoewel de Portugese premier Pedro Passos Coelho zijn kiezers verzekerde geen ontslag te zullen nemen, lijkt de val van de Portugese regering onvermijdelijk. Volgens Steen Jakobsen, de chief economist van de Saxo Bank, is de kans groot dat nog binnen de 48 uur gebeurt. De econoom spreektin dat verband van een 'black swan'of 'zwarte zwaan'. Dat is een evenement dat aan drie criteria moet voldoen: ze is onvoorspelbaar, ze creëert een geweldig impact en nadat de voorspelling is uitgekomen zal er een uitleg aan worden gekoppeld die de voorspelling minder uitzonderlijk maakt dan ze in werkelijkheid was.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Nederlandse topeconoom gearresteerd wegens stalking van Citigroup chief economist Willem Buiter

Op haar vierde wilde Helen Mees niets minder dan minister van Financiën worden. Maar dat zal er niet meer van komen nu de Nederlandse in New York is gearresteerd wegens stalking van haar landgenoot en Citigroup chief economist Willem Buiter. Deze Nederlander met de Brits-Amerikaanse nationaliteit is ook hoogleraar aan de London School of Economics.

Helen Mees is gepromoveerd en Adjunct Associate Professor aan de New York University Wagner Graduate School of Public Service. Daarvoor was ze verbonden aan de Erasmus Universiteit en de Universiteit van Tilburg. Ze heeft een wekelijkse column in Het Financieele Dagblad en is medeoprichtster van Women on Top. Haar werk is onder meer gepubliceerd in The New York Times, de Financial Times en Le Monde.

Mees zou de voorbije 2 jaar Buiter meer dan 1.000 mails hebben gestuurd, inclusief naaktfoto’s van zichzelf en andere vrouwen. Mees en Buiter zouden een tijd een relatie hebben gehad, maar toen die ten einde liep raakte Mees door haar voormalige geliefde geobsedeerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Column Kees de Kort | De auto als spiegel van de economie

Kees de Kort gelooft ze gewoon niet, de Chinezen. Een geweldig groeicijfer, maar de deelcijfers laten steeds een ander beeld zien. Nu is het weer de inkoopmanagersindex voor de dienstverlening. “Dit is het zoveelste bewijs dat er een beetje leven in de Chinese economie zit, and thats it.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Wat leert ons een blik op de COMEX?

De COMEX is vooral een papieren goudmarkt en wordt door vele analisten verwacht in elkaar te vallen. 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Portugese markten in zwaar weer door politieke crisis

Aandelen en obligaties dalen woensdag in Portugal nadat minister van buitenlandse zaken Paulo Portas, de leider van de junior partij in de regeringscoalitie, is afgetreden. Dit veroorzaakt de grootste politieke crisis sinds het Zuid-Europese land twee jaar geleden door een internationale bailout gered moest worden.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs