Nieuws / Artikelen met het woord

57320 artikelen gevonden. Artikel 3131 tot 3135
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 december 2016

Spaanse ambtenaar gaat 6 jaar niet naar zijn werk, en niemand die iets merkt

Show up, don’t show off – het is een bekend gezegde waar succesvolle miljonairs graag mee pronken. Maar dat geldt niet voor Joaquín García. Deze Spaanse ambtenaar ging 6 jaar niet naar zijn werk zonder dat iemand iets in de gaten had.

Het was pas toen García gehuldigd zou worden voor 2 decennia trouwe dienst dat ze merkten dat hij al jaren niet meer op zijn kantoor was geweest en dat hij geen werk meer had gedaan. Na onderzoek was de ambtenaar al 6 jaar niet meer op zijn kantoor geweest.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 december 2016

24 onwaarschijnlijke weetjes over Warren Buffett en zijn fortuin van $70 miljard

Met een netto vermogen van ongeveer $70 miljard is Warren Buffett de 2e rijkste persoon ter wereld, na zijn goede vriend Bill Gates. Dit succes kwam niet vanzelf. Zijn eerste aandeel kocht hij op zijn 11e. Op zijn 16e verdiende hij al meer dan zijn lerares. En zo zijn er nog tal van onwaarschijnlijke weetjes over de rijkdom van Warren Buffett.

Dit zijn alvast 24 feiten die je omver blazen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 19 december 2016

Duitse 2-jaars rente naar dieptepunt

Terwijl de rente op Amerikaanse staatsobligaties stijgt blijft de rente op Duitse staatsobligaties met een korte looptijd verder dalen. De verwachting dat de ECB vanaf volgend jaar ook deze kortlopende leningen gaat kopen deed de rente van Duitse leningen met een looptijd van twee jaar deze week naar een historisch dieptepunt van -0,8% dalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 december 2016

VS versoepelt OPNIEUW sancties tegen Rusland. Waar wacht Europa op?

Europa laat zich weer flink ringeloren. In juli versoepelde de VS de restricties voor Amerikaanse bedrijven om activiteiten te ontplooien in de Krim. In augustus versoepelde de VS eenzijdig de Russische importrestricties op kunstmest.

In november gaven de Amerikanen via de stembus nog te kennen dat ze een grote waarde hechten aan vriendschappelijke en economische relaties met Rusland.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 19 december 2016

Blogger onthult hoe je van 5 euro 36.000 euro maakt met één simpel trucje

Ben je ook iemand die elke maand de uren aftelt naar het moment dat je loon wordt gestort? Dan is dit eenvoudige middeltje om snel veel geld te sparen misschien wel iets voor jou. Professor Marie Franklin van Lasell College in de Amerikaanse staat Massachusetts schreef erover op haar blog 'Save Money Fast With Fives'. Alles draait om briefjes van 5 euro.