EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3131 tot 3135 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 26 augustus 2017

Koers euro omhoog na toespraak president ECB

ECB-president Mario Draghi heeft op de bankiersbijeenkomst in het Amerikaanse Jackson Hole een betoog gehouden tegen het protectionisme. Omdat het hoofd van de Europese Centrale Bank (ECB) geen moeite deed de koers van de euro wat omlaag te praten, steeg de waarde van de Europese eenheidsmunt na zijn woorden tot het hoogste niveau sinds begin 2015.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 augustus 2017

Amerikaanse regering neemt zware economische sancties tegen Venezuela

De Amerikaanse regering heeft vandaag zware financiële sancties genomen tegen Venezuela. Zo mogen banken geen nieuwe financiële deals meer sluiten met de regering of met het staatsoliebedrijf PDVSA. De sancties werden bekrachtigd door het ondertekenen van een uitvoerend decreet door president Donald Trump.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 26 augustus 2017

Spel van de oorlog wordt steeds doorzichtiger

Syrië is met zijn bondgenoten bezig aan een totale overwinning op de terroristen. De Russische luchtmacht doodde begin deze week 200 IS strijders en vernietigde een konvooi van 20 wagens met zware wapens, gewapende voertuigen en tanks voor een van hun laatste bolwerken in Deir Ezzor. Dit is een strategische nederlaag voor het internationaal terrorisme in Syrië. Er sneuvelden helaas ook vele tientallen soldaten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 25 augustus 2017

Rusland en China willen satellietsysteem integreren?

Het Chinese persbureau Xinhua meldt Rusland en China van plan zijn hun satellietsystemen te bundelen, waarmee het Chinese satellietsysteem Beidou wordt opgewaardeerd van een regionale naar een globale dekking. China zou gebruik mogen maken van het Russische GLONASS systeem, dat al langer in de lucht is en dat met in totaal 27 satellieten rondom de aarde een wereldwijde dekking heeft.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 25 augustus 2017
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs