EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31321 tot 31325 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Het grote graaien gaat gewoon door, De nederlandse bank kijkt weg.

Bestuurders De Nederlandsche Bank DNB Robeco Vanwege de verkoop aan het Japanse conglomeraat Ornix heeft de top van vermogensbeheerder Robeco een bonus van 33 miljoen euro gekregen. De bonus is volgens De Nederlandsche Bank (DNB) tegen de beloningsregels, maar uit een brief ( pdf) in bezit van RTL Nieuws blijkt dat DNB toch akkoord is gegaan. 53 bestuurders en hoge functionarissen van de Rabobankdochter mogen de bonus verdelen.

Lees verder op nrc.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

De tijdbom van $ 441 biljoen

De meeste beleggers denken dat de stijgende rentevoeten op Amerikaanse obligaties slecht nieuws is voor de Amerikaanse overheid omdat ze meer rentekosten zullen moeten betalen. Op zich is dit waar, maar er schuilt een nog veel groter probleem door de forse stijging van de rentevoet, namelijk $ 441 biljoen aan derivaten op de rentevoeten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Vrijhandelsgesprekken EU-VS ondanks spionage

BRUSSEL (ANP) - De gesprekken tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten over een vrijhandelsakkoord kunnen volgende week doorgaan ondanks de berichten over de vermeende spionage van EU-gebouwen door de Amerikaanse autoriteiten. Dit zal het begin van de EU-VS-handelsgesprekken niet belemmeren, zei een woordvoerder van de Europese Commissie dinsdag. Het onderwerp is besproken tijdens de gebruikelijke vergadering van Europees Commissarissen eerder op de dag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Dit is waarom China en Rusland van goud houden

De mening van het Westen op de liefde voor goud in China en Rusland wordt niet altijd gedeeld door China en Rusland zelf. Het Russische en Chinese monetaire en fiscale beleid wordt niet altijd even goed begrepen door het Westen, maar deze landen weten zeer goed waar ze mee bezig zijn. De reden waarom ze aan goud vast houden ligt dan ook voor de hand.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Fed stemt in met kapitaalregels Basel III

De Federal Reserve stemt in met strengere kapitaalregels voor banken. De Amerikaanse centrale bankiers gingen dinsdag unaniem akkoord met de Basel III-regels. Ruw geschat 100 banken moeten nu zo'n $4,5 miljard aan kapitaal ophalen voor 2019, blijkt uit schattingen van de Fed. Grote banken worden echter vrijgesteld van een voorziening die zij zouden moeten nemen vanwege een hogere risicoweging op bepaalde subprime- en andere soorten hypotheken.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs