EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31326 tot 31330 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Hoe gedragen grondstoffen zich als de groeimarkten volwassen worden?

Ontwikkelingslanden bouwen meer en ontwikkelde landen eten meer, dat is een algemene conclusie die je kunt trekken uit de transitie die landen maken doorheen hun geschiedenis. Naarmate een land evolueert, evolueert ook de behoefte aan grondstoffen. De sterke groeilanden van de laatste decennia zitten nu in een transitiefase wat een belangrijke impact heeft op de cyclus van grondstoffen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

België: overheidsschuld stijgt boven 100 procent

De overheidsschuld is in het eerste kwartaal boven 100 procent van het bruto binnenlands product gestegen, berekende De Tijd. Om de schuld tegen eind dit jaar weer onder 100 procent te krijgen, is de federale regering van plan voor minstens 2,3 miljard euro aan activa te verkopen.

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Winklevoss-tweeling plant nieuwe investering van 20 miljoen dollar in Bitcoin

Tyler en Cameron Winklevoss, die vooral bekend zijn vanwege hun gerechtelijk dispuut met Facebook-oprichter Mark Zuckerberg, hebben plannen om een Bitcoin investeringsfonds ter waarde van 20 miljoen dollar op te richten. De broers zijn twee van de belangrijkste investeerders in Bitcoin, een virtuele munteenheid die onafhankelijk is van monetaire autoriteiten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Voor de derde maand op rij ruim 10.000 woningen verkocht

Makelaarsland: meer dan 10.000 woningen verkocht in juni

Makelaarsland: meer dan 10.000 woningen verkocht in juni

Makelaarskantoor Makelaarsland maakte bekend dat de koopsector van de woningmarkt in juni voor de derde achtereenvolgende maand dezelfde verkoopcijfers laat zien. Wederom noteerde het kantoor rond de 10.000 verkochte koopwoningen. De huizenmarkt lijkt haar wankele positie enigszins in te ruilen voor een wat stabielere houding.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Bonus van 33 miljoen voor top Robeco

De top van Robeco zou onterechte bonussen gekregen hebben. In totaal zouden 53 bestuurders en functionarissen 33 miljoen euro hebben gekregen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs