EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31331 tot 31335 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Grootste olievondst in 50 jaar!

De oliesector staat op zijn kop. Er is nog niet veel over verschenen, maar volgens MoneyMorning zou in Australië de grootste olievondst in de laatste 50 jaar gevonden zijn. Als dit gebied ontgonnen kan worden, zitten de huidige OPEC-landen met een immens probleem en de Verenigde Staten zal niet langer koploper zijn op het gebied van schalie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Wakker worden in een andere wereld…

Wij mensen kunnen niet goed met veranderingen omgaan, denken dat morgen een voortzetting zal zijn van vandaag en gisteren. Niets is echter minder waar. De veranderingen die zich al enkele jaren voordoen hebben sluipenderwijs een enorme impact op ons en onze toekomst.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Het omgekeerde van een schuldencrisis speelt zich af in de Eurozone

Soms lijkt het er op alsof de wereld op zijn kop is gezet. Nog niet zo lang geleden schreeuwde iedereen moord en brand dat de Europese schuldencrisis volledig uit de hand was gelopen. Als bewijs daarvan werd verwezen naar de rendementen op de obligatiekoersen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Ligt Duitsland aan de basis van de daling van de goudprijs?

Sinds het begin van dit jaar is er veel goud weggehaald uit de Comex en uit de goud-ETF GLD. Heeft dit misschien iets te maken met het verzoek van Duitsland om 300 ton goud terug te halen uit New York? Als we onderstaande grafiek van MarketUpdate bekijken lijkt dat er wel op. Of zou dit pure toeval zijn?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Intra-Europese arbeidsmobiliteit blijft een marginaal verschijnsel

De voorbije maanden werd het debat gevoerd over de rol van de intra-Europse arbeidsmobiliteit gedurende de eurocrisis. Door de financiële crisis zou de emigratie binnen EU-landen namelijk sterk zijn toegenomen, meldden verschilende bronnen. Doch eens de cijfers in perspectief gezet blijft weinig anders over dan vast te stellen dat de arbeidsmigratie binnen de EU zo goed als verwaarloosbaar blijft.

Statistiekbureau Eurostat heeft een reeks harde cijfers, waaruit moet blijken dan de arbeidsmobiliteit binnen de EU als marginaal kan worden bestempeld.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs