EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31331 tot 31335 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 juni 2013

Enkele gedachten over goud en Apple

Goud en Apple waren eens de favoriete beleggingen van vele hedge funds en particuliere beleggers. Beide hebben jarenlang gewerkt aan hun tocht naar boven om na een blow-off fase terecht te komen in een dalende trend die ze niet kunnen breken. De vergelijking tussen beide stop daar dan ook, maar technisch gezien hebben ze veel met elkaar gemeen zegt Riskreversal...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2013

David Tepper lacht ‘tapering’-vrees weg

Vorige week heeft Federal Reserve Chairman Ben Bernanke een steen in de kikkerpoel geworpen met zijn verklaring dat de ‘tapering’ tegen het einde van dit jaar kan beginnen. Uiteindelijk draait nu alles om de vraag hoe de markten met deze tapering zullen moeten omspringen.

Vorige week heeft Federal Reserve Chairman Ben Bernanke een steen in de kikkerpoel geworpen met zijn verklaring dat de ‘tapering’ tegen het einde van dit jaar kan beginnen. Uiteindelijk draait nu alles om de vraag hoe de markten met deze tapering zullen moeten omspringen.

De algemene bezorgdheid omtrent die ‘tapering’ wordt niet gedeeld door hedge fund manager David Tepper, vooral bekend van zijn Appaloosa Management. Integendeel zelfs, Tepper spreekt van goed nieuws en is verbaasd dat de markten niet even enthousiast reageerden als hijzelf.

Niets nieuws onder de zon

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2013

René Tissen: Nederland schuldenvrij!

Het beleid van de coalitiepartners met betrekking tot de diepe crisis waarin Nederland terecht is gekomen begint zorgwekkende trekjes te vertonen, zelfs hier en daar het belachelijke te raken. Nu is het weer PvdA leider Diederik Samsom die Nederland oproept tot consumeren, zelfs op grote schaal. Eerder was het premier Rutte die de aftrap deed voor wat een politieke campagne onder het motto “Nederland Koop!” lijkt te gaan worden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2013

Enkele harde feiten over ons banksysteem

Heel het banksysteem is momenteel gebouwd op vertrouwen in plaats van fundamenten. Zolang dit vertrouwen gehandhaafd blijft, is er geen vuiltje aan de lucht. Maar zoals dat met vertrouwen gaat, kan dit heel snel veranderen. En dan zijn de problemen niet te overzien, zegt Zerohedge...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2013

Italië deed de EU-dans: 'stel uit en doe alsof' of 'lieg en ontken'

Een nieuw schandaal van Griekse omvang dreigt nu de Financial Times delen van een geheim rapport kon inkijken waaruit moet blijken dat Italië in de jaren negentig van vorige eeuw derivatencontracten sloot om zijn begroting op te smukken en tot de eurozone te kunnen toetreden. Een kunstje dat ook de Grieken ons al flikten, met bereidwillige medewerking van Goldman Sachs. 

Vooral ECB-voorzitter Mario Draghi (ex-Goldman Sachs) zou in nauwe schoentjes kunnen komen omdat die directeur-generaal van de Italiaanse schatkist was toen sommige derivatencontracten werden ondertekend. Aan de hand van de beschikbare infromatie wordt het potentiële verlies van Italië op 8 miljard euro geschat.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs