Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 31331 tot 31335
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 mei 2013

Teradata opnieuw in belangstelling van beleggers

Aandelen uit de sector cloud-computing zijn recent opnieuw in de kijker gaan lopen, waarbij onder andere ook data-warehousing bedrijf Teradata weer kopers lokte. De beurskoers heeft een woelige periode achter de rug, in de afgelopen 12 maanden bewoog Teradata geruime tijd in een dalende trend.

Recent zagen we een herstel van de koers, maar Teradata is nog ver verwijderd van de jaarpiek boven 80 Dollar. OptionMonster’s tracking systemen konden echter uitvissen dat er opvallend drukke handel is in call-opties met het aandeel als onderliggende waarde.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 27 mei 2013

'Portugal krijgt mogelijk meer tijd'

Portugal krijgt mogelijk meer tijd om zijn begrotingsdoelen te halen als de economie nog sterker achteruitgaat dan nu wordt verwacht. 

Voorwaarde is wel dat het land blijft werken aan de hervorming van de economie. Dat zei eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem maandag bij een bezoek aan Portugal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 mei 2013

Hedge funds bakken er dit jaar (weer) niet veel van

Goldman Sachs heeft zijn Hedge Fund Trend Monitor gepubliceerd en dat is een publicatie waar altijd met bijzondere aandacht naar wordt uitgekeken. In deze monitor worden namelijk de prestaties van de hedge funds weergegeven, zodat een vergelijking mogelijk is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 mei 2013

“Groupon kan een maatschappij van 100 miljard dollar worden”

Het is nog maar 4 jaar geleden dat Groupon werd opgericht maar het bedrijf heeft in de “daily-deal” industrie al een lange weg afgelegd. Groupon groeide sneller dan eender welk ander bedrijf in de geschiedenis maar kreeg met pijnlijk hardnekkige groeikampen af te rekenen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 mei 2013

De euro zal de dollar overleven

De euro is al meermaals vervloekt doorheen de eurocrisis. Het einde van de euro is dan ook al meermaals dichtbij geweest. Maar de Europese leiders hebben er alles aan gedaan om de euro overeind te houden. De kostprijs van een opsplitsing lijkt dan nu groter te zijn dan door te bijten. Jim Sinclair ziet nog meer redenen waarom de euro zal overleven.