EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31346 tot 31350
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

Beleggen in goud

Het aantal mensen dat belegt in grondstoffen neemt steeds verder toe. Goud is hierbij nog steeds één van de meest populaire grondstofbeleggingen. Dit is niet zo vreemd wanneer we rekening houden met de explosieve prijstoename van de afgelopen jaren: maar waarvoor wordt goud nu eigenlijk gebruikt en hoe kan je zelf goud aanschaffen?

Wist je dat goud soms gedronken wordt? De grondstof is onder andere verwerkt in Goldstrike en Danziger Goldwasser. Gelukkig heeft goud meer toepassingen, want erg bekend zijn deze hoogstwaarschijnlijk heerlijke dranken niet. Doordat goud geheel roestvrij is heeft het edelmetaal ook wel de bijnaam ‘’koning der metalen’’ waarbij het metaal maar al te vaak gebruikt wordt in sierraden.

Lees verder op Goud.com
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

Bijna elke grote activaklasse zit in een bubbel

De Federal Reserve wordt wel eens op de schouders geklopt om de aandelenmarkt zo goed te laten stijgen. Maar de Amerikaanse aandelen zitten in goed gezelschap, zegt TrimTabs, bijna alle grote activaklasse zijn opgeblazen door de globale centrale banken. Een belegger met een lange termijn horizon moet heel goed opletten waarin ze beleggen, zo staat op CNBC...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

Banken houden voortaan hun mond over verwachtingen woningmarkt

De banken gaan voortaan hun mond houden over de verwachte dalingen en stijgingen van de huizenprijzen. Konden we voorheen nog vrijwel wekelijks lezen wat de Rabobank, ING of ABN Amro dachten over de huizenprijzen in 2014, vanaf vandaag zullen deze banken geen verwachtingen meer op ons loslaten over de woningmarkt. Ze hopen met dit akkoord dat starters en potentiële huizenkopers zich niet meer laten tegenhouden door een droevig toekomstbeeld.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

'Werkgevers blijven somber over arbeidsmarkt'

[...]

[...]

Vooral werkgevers in de zakelijke dienstverlening verwachten een krimpende werkgelegenheid. Dat is volgens Manpower opvallend, omdat de verwachtingen in het vorige kwartaal nog voorzichtig positief waren. Ook in de industrie blijft het beeld negatief. De kleine verbetering in het sentiment binnen deze sector dat vorig kwartaal te zien was, zette eveneens niet verder door.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

Nikkei 225 Index moet aan de bear market kunnen ontsnappen

Op de beurs van Tokyo was het de afgelopen weken kommer en kwel, de beurskoersen zijn er veel sterker gedaald dan de waarnemers zelfs in hun stoutste fantasie hadden durven dromen. Maar er toch is hoop op beterschap, want de fundamentals onder de markt blijven sterk.

Op de beurs van Tokyo was het de afgelopen weken kommer en kwel, de beurskoersen zijn er veel sterker gedaald dan de waarnemers zelfs in hun stoutste fantasie hadden durven dromen. Maar er toch is hoop op beterschap, want de fundamentals onder de markt blijven sterk.

De Nikkei 225 Index moet aan de bear market kunnen ontsnappen ondanks de verkoopgolf uit de afgelopen weken. Kelly Teoh, market strategist van de trading afdeling van IG, is van mening dat we weliswaar een forse correctie gezien hebben maar dat we ons daar niet echt zorgen over moeten maken. De opwaartse beweging van gisteren gaf in alle geval hoop.

Corrigerende beweging was niet meer dan logisch

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs