EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31361 tot 31365
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013

Europese Unie loopt het grootste risico op sociale onrust

De Europese Unie loopt een groter risico op sociale onrust dan de rest van de wereld. Dat de conclusie van een jaarrapport van de International Labour Organisation (ILO). Er wordt aan toegevoegd dat de sociale onrust - met stakingen, werkonderbrekingen, straatprotesten en demonstraties - sinds het uitbreken van de economische en financiële crisis zes jaar geleden in de meeste landen is toegenomen, maar vooral een toename heeft gekend in de Europese Unie, waar het risico volgens het rapport tijdens die periode van 34 procent tot 46 procent is gestegen.

Lees verder op express.be
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013

Gezocht: 11.700 ICT'ers

Er staan momenteel 11.753 vacatures open waarin gezocht wordt naar 'digital experts' of ICT'ers. Dat blijkt uit een arbeidsmarktenquête die Agoria, de federatie van de technologische industrie, liet uitvoeren bij de bedrijven en overheden in België. Voor een oplossing voor het tekort wordt onder meer gekeken naar het onderwijs.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013

IMF maant Frankrijk tot hervormingen

Frankrijk moet meer vaart maken met het hervormen van de economie. Daarmee kan het land zijn concurrentiekracht verhogen en de economische groei stimuleren, zo schrijft het Internationaal Monetair Fonds (IMF) dinsdag in een rapport.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013

S&P 500 kan 10 % – 20 % corrigeren binnen enkele dagen

Tekoa Da Silva had een interview met Gary Savage, uitgever van “Smart Money Tracker”. Gary Savage deed het de laatste jaren beter dan de grootste hedge funds. Savage zegt dat de S&P 500 enorm overkocht is op dit moment, het hoogste in 40 jaar. Dit kan leiden tot een crash zoals in Japan, met een daling van 10 % tot 20 % de komende dagen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2013

Inflatie Oeso-landen zakt tot laagste niveau sinds 2009

De consumentenprijzen in ontwikkelde economieen zijn in april 1,3% gestegen ten opzichte van een jaar eerder, de inflatie kwam daarmee op het laagste peil sinds oktober 2009, meldt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (Oeso) dinsdag.

Lees verder op beurs.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs