Nieuws / Artikelen met het woord

57648 artikelen gevonden. Artikel 31361 tot 31365
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Hoe moet het verder met Nederland?

Ons land is de laatste tijd heel veel in het nieuws. Zwart vecht daarbij tegen wit en goed tegen kwaad. Onderwerpen die aan de top staan betreffen de economische krimp, schulden, werkloosheid, de graaicultuur, Nederland als deel van Europa, fraude in allerlei soorten en maten en het politieke gestuntel van de huidige regering, de 2e- én de 1e Kamer.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

De race om de eerste smartwatch: en de winnaar is…

Na Google glass kan een smart watch de volgende technologische hype worden dit jaar. Verschillende bedrijven doen er volgens onofficiële berichten alles aan om als eerste een smart watch op de markt te brengen. De ontknoping nadert vermoedelijk stilaan, de vraag is nu: wie gaat er winnen? Apple? Google? Samsung? LG? Of misschien zelfs Microsoft?

Google zou heel dicht bij een smart watch staan. Deze smart watch zou in contact moeten staan met een smart phone om toegang te krijgen tot het internet en de apps. Motorola zou de smart watch van Google maken. De interface zou gelijkaardig zijn aan die van Google Glass dat met kaarten werken die kleine stukjes informatie bevatten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Online spel moet jongeren leren omgaan met geld

Omdat diverse studies hebben uitgewezen dat jongeren te weinig kennis hebben van geldzaken, en daardoor voor ernstige problemen kunnen komen te staan, hebben de hogeschool KHLim en KBC een spel ontwikkeld dat de basisprincipes aanleert van thema's als budgetbeheer, leningen, online betalingen, verzekeringen, enzovoort.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Dijsselbloem: kleinere krimp, bodem bereikt

De nieuwe cijfers van het CBS laten zien dat de krimp van de Nederlandse economie veel kleiner is dan in het vorige kwartaal. De bodem is bereikt, in de tweede helft van het jaar volgt naar verwachting herstel. Dijsselbloem zei dat woensdag bij RTL Z.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Vakbonden Swissport: Wij staken niet voor ons plezier

De vakbonden bij bagageafhandelaar Swissport op de luchthaven van Zaventem hebben bij de start van de bemiddeling door minister van Werk, Monica De Coninck (Sp.a), verklaard dat ze alle begrip hebben voor de kritiek van de passagiers op de luchthaven, maar dat ze niet staken voor hun plezier. Er moet een oplossing komen voor het arbeidsconflict, "anders is de passagier op lange termijn ook de klos, en is er nog langer imagoschade voor Zaventem".