Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 31371 tot 31375
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Britse bedrijfsleiders: 'De EU verlaten betekent dat politiek belangrijker wordt dan de economie'

'De economische voordelen die ons te beurt vallen wanneer we in de EU blijven zijn overweldigend. Het was net Groot-Brittannië dat aanspoorde tot de oprichting van die eenheidsmarkt. De EU blijft tot op vandaag ‘s werelds grootste handelszone, met een half miljard inwoners en een bbp van 10.000 miljard Britse pond. Ons lidmaatschap brengt ons jaarlijks een inkomensvermeerdering van 31 à 92 miljard Britse pond op, dat is zo'n 1.200 à 3.500 pond per gezin.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Olieterminals Libië weer open na protesten

De olieterminals bij de Libische havens van Tobroek en Zueitina zijn afgelopen weekeinde weer geopend, nadat de faciliteiten eerder werden gesloten na protesten. Dat werd maandag gemeld door de Libische regering.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Boze klant doodt vier mensen in bank Israël

Een man heeft maandag in een bank in het zuiden van Israël vier mensen doodgeschoten en later zichzelf van het leven beroofd. Dat gebeurde nadat hij er niet in was geslaagd geld op te nemen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Spaanse staatsschuld bereikt nieuw record

De Spaanse staatsschuld is aan het einde van het eerste kwartaal naar het nieuwe recordniveau gestegen van 923,31 miljard euro. 

Dat is een toename van 4,4 procent ten opzichte van eind december, meldde de Spaanse centrale bank maandag.

Bron: presseurop.eu
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Portugal: “Meeste Portugezen willen akkoord trojka heronderhandelen of ...

De Portugezen zijn niet blij met de interventie van de trojka (EU-ECB-IMF) in Portugal. Dat blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door Eurosondagem for the European Institute, onderdeel van de rechtenfaculteit van de Universiteit van Lissabon. Het rapport wordt vandaag gepubliceerd.