EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31371 tot 31375 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 8 juli 2013

Wereldeconomie wankelt weer (grafiek)

De groei van de internationale economie lijkt weer te slabakken. Dat blijkt uit berekeningen van The Economist.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 8 juli 2013

eurocrisis Griekenland

Griekenland krijgt waarschijnlijk weer een volgend stukje van de Europese Noodlening. De zogenaamde Troika heeft dat zojuist goedgekeurd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 8 juli 2013

Mario Draghi als centrale bankier slechtste leerling van de klas

Welke centrale bankier in de wereld verdient de hoogste cijfers voor zijn prestaties? Als we Jim McCaughan, CEO van fondsbeheerder Principal Global Investors, mogen geloven is dat niemand minder dan Bank of Japan (BOJ) Governor Haruhiko Kuroda.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 juli 2013

Niet huizenmarkt, maar hoge hypotheken grootste probleem Nederlandse economie

In tegenstelling tot wat de Europese Centrale Bank-directeur Jörg Asmussen zegt is niet de huizenmarkt, maar de hoge schulden voor gezinnen veroorzaakt door de huizenbubbel het grootste probleem voor de economie in Nederland. Diverse ‘deskundigen’ spreken over een benodigd herstel op de huizenmarkt en concluderen dat een hogere prijs goed is voor de economie. Dat is echter onjuist. De hoge rentelasten en aflossingen die gezinnen maandelijks aan de bank moeten overmaken om in een huis te kunnen wonen zetten juist een rem op de bestedingen.

Lees verder op waarheidzoeker.nl
Geplaatst op: maandag 8 juli 2013

Biflatie Bulletin : Werkbaar werk

Onder druk van de vergrijzing woedt al jarenlang discussie rond langer werken.  Her en der werd de pensioenleeftijd al opgetrokken.  Echter, door de stress, toenemende werkdruk en fysiek zwaar belastende arbeid is zelfs werken tot 65 al behoorlijk hard.   Daarbij komt : zijn de werkgevers wel bereid je de kans te geven? Want veelal wordt aan jonger personeel de voorkeur gegeven omdat ze gezonder, meer flexibel zouden zijn ook en vooral minder duur.  Probeer maar eens als 50-plusser een nieuwe job te vinden…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs