EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31376 tot 31380 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Verlaging pensioenen lijkt onontkoombaar

© anpDe financiële positie van de grote pensioenfondsen in Nederland is de afgelopen 3 maanden verslechterd. Miljoenen mensen moeten er rekening mee houden dat hun pensioen volgend jaar (opnieuw) wordt verlaagd.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Ex-topman Goldman Sachs moet 13,9 miljoen dollar betalen wegens beursfraude

Rajat Gupta, een voormalige bestuurder van zakenbank Goldman Sachs die een jaar geleden veroordeeld werd voor beursfraude, is in een verwante rechtszaak veroordeeld tot het betalen van 13,9 miljoen dollar (10,6 miljoen euro). Hij mag ook nooit meer een hoge functie bekleden in een beursgenoteerd bedrijf. Dat meldt de Amerikaanse beurswaakhond SEC, die de zaak had aangespannen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Parlement Athene keurt massaontslagen goed

Het Griekse parlement heeft woensdagavond een nieuw bezuinigingspakket goedgekeurd. Dat voorziet onder meer in een ingrijpende reorganisatie van het ambtenarenbestand.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Belastinginspectie valt binnen bij honderd bedrijven

De belastinginspectie is binnengevallen bij zo'n honderd bedrijven in ons land, in een grootschalig onderzoek naar fraude. Dat meldt VTM NIEUWS. Ze zouden allemaal een boekhoudprogramma gebruiken waarmee ze belastingen kunnen ontduiken: met het systeem kunnen ze namelijk ontvangsten uit de boekhouding laten verdwijnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Volatiliteit Yuan neemt toe

De volatiliteit in de Chinese munt de Yuan te opzicht van de Amerikaanse dollar neemt toe. De Chinese autoriteiten streven naar een gecontroleerde wisselkoers op lange termijn, maar er zijn wel schommelingen op korte termijn mogelijk. Maar de recente opstoot van de volatiliteit is opvallend, zeker nu de Chinese economie afkoelt en het land een financiële crisis meemaakt.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs