EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31386 tot 31390 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Komt er een Bitcoin-ETF?

Bitcoin wordt aanzien als een crypto-currency dat bestaat buiten de grijparmen van de overheden en centrale banken. De munt werd over heel de wereld populair nadat er een bail-in werd uitgevoerd in Cyprus.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Q&A met Jim Sinclair

In onderstaande video beantwoordt Mr. Gold, Jim Sinclair vragen van luisteraars van Sprott Money News.

We hebben de vragen uitgeschreven, u kunt het interview bekijken om de antwoorden te krijgen van een van de meest legendarische goudkevers van de laatste decennia.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Krugman: “De Fed is dom”

De Federal Reserve heeft een grote fout gemaakt door openlijk te spreken over 'tapering', zegt Paul Krugman in zijn blog post op zondagmorgen. De Fed heeft de impact van zijn uitspraken helemaal verkeerd ingeschat, het was dom om zoiets nu al te doen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Biflatie Bulletin : De fairness tax

minimumtax voor bedrijven die zopas in de Belgische begroting werd opgenomen.  De maatregel is gericht op bedrijven die wel dividenden uitkeren aan hun aandeelhouders, maar er tegelijk in slagen geen belastingen te betalen.  De minimumtax is een kwestie van gelijkheid zegt premier Di Rupo en het lijkt ook een prima idee – op voorwaarde dat alle andere, om te beginnen Europese landen hem volgen.  Anders zal het business as usual zijn : bedrijven verhuizen naar waar ze fiscaal het vriendelijkst ontvangen worden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Faillissementen kosten al bijna 14.000 banen

Tijdens de eerste zes maanden van dit jaar zijn in België 6.183 bedrijven failliet gegaan. Daarmee wordt een nieuw record gevestigd. Dat blijkt uit cijfers van het handelsinformatiekantoor Graydon. Tegenover dezelfde periode vorig jaar is het aantal faillissementen met 11 procent. In Brussel liep dat cijfer op tot 33 procent. Ongeveer één op vijf faillissementen tijdens de eerste zes maanden van dit jaar was in Brussel gesitueerd. Vooral de bouwnijverheid, de kleinhandel en de zakelijke dienstverlening bleken het volgens Graydon moeilijk te hebben, met cijfers die het niveau faillissementen binnen de horeca-sector benaderen. Op uitzondering van de maand mei werden sinds het begin van dit jaar onafgebroken nieuwe maandrecords gevestigd. Door de faillissementen gingen tijdens de eerste zes maanden van het jaar 13.806 banen verloren. Tijdens de maand juni werden 1.033 faillissementen uitgesproken. Dat betekende een stijging met 3,4 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar. (MH)

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs