Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 31391 tot 31395
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Italiaanse economie krimpt verder

De Italiaanse economie is in het eerste kwartaal verder gekrompen. De achteruitgang was wel iets minder sterk dan in het voorgaande kwartaal, zo maakte het Italiaanse statistiekbureau woensdag bekend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Licht aan het einde van de tunnel voor goudmijnaandelen?

Matthew Partridge schrijft op MoneyMorning dat de goudmijnaandelen de laatste jaren terecht afgestraft zijn. Maar onder druk van de aandeelhouders komt daar stilaan verandering in. Is het deze verandering dat de sector nu nodig heeft om eindelijk uit het dal te kruipen? Volgens Matthew Partridge is er licht aan het einde van de tunnel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Rob McEwen: Wij zitten dicht bij de bodem voor goud én zeker voor goudmijnaandelen

is een van de grootste in de mijnbouwindustrie. Ook hij kan de toekomst niet voorspellen, maar als een man van zijn allure iets zegt, kan je maar beter luisteren. Volgens McEwen zitten we dicht tegen de bodem voor de goudprijs, en zeker voor goudmijnaandelen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Werkloosheid loopt verder op

De werkloosheid in Nederland is in april opgelopen tot 8,2 procent van de beroepsbevolking. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag.

Het CBS telde vorige maand 650.000 werklozen. Dat waren er 7000 meer dan in maart.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Oliebedrijven verdacht van prijsafspraken

Functionarissen van de Europese Commissie hebben een inval gedaan bij verschillende oliebedrijven, waaronder Shell, BP en Statoil. De bedrijven worden verdacht van manipulatie van de olieprijs. Als daar inderdaad sprake van is kan men spreken van een schandaal dat in omvang vergelijkbaar is met de manipulatie van de Liborrente.