Nieuws / Artikelen met het woord

57279 artikelen gevonden. Artikel 31391 tot 31395
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Don’t Sell in May, just stay!!

Sell in May and Go Away kunnen we dit jaar beter vervangen door Don’t Sell in May, just stay!! zegt Frank Holmes van US Fund.

Juni, juli, augustus en september zijn traditioneel de zwakste maanden, maar na de sterke reeks van de S&P 500 van de laatste zes maanden, zit er vermoedelijk nog meer in het verschiet. Zo leert de geschiedenis ons althans.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Get mEU outta here: EU is een bureaucratisch monster geworden

Het succes van de Eurosceptische Ukip partij van Nigel Farage werkt aanstekelijk. Luttele dagen na diens verkiezingoverwinning sluit nu ook de Conservatief Nigel Lawson, die van 1983 tot 1989 chancellor of the exchequer was onder Margaret Thatcher en in de hoedanigheid de minister van het Britse kabinet die verantwoordelijk was voor alle financiële en economische zaken, zich aan bij de anti-Europastroming. Dat is opmerkelijk omdat Lawson - de vader van kookprinses Nigella Lawson - in 1975 zich voor de toetreding tot de EU uitsprak.

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

China importeert recordhoeveelheid goud uit Hong Kong

Goudvergelijken.nl | Vergelijk nu voor de beste goud en zilver prijzen!

De Chinese import van goud uit Hong Kong is in maart 2013 meer dan verdubbeld. De hoeveelheid goud dat werd ingevoerd steeg naar een all time high. De vraag naar fysiek goud in China, de één na grootste goudimporteur te wereld, fors gestegen door de recentelijk prijsdaling van het gele edelmetaal.  China importeerde in maart 223.519 kilo goud (=223, 5 ton), sloopgoud inbegrepen. Een maand eerder was dit dit nog maar 97.106 kilo, aldus de gegevens van de regering van Hong Kong.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

14 stappen naar een circulaire economie

Belasting op materiaal in plaats van op arbeid: het is één van de aanbevelingen om de stap naar een circulaire economie te maken.

Een  rapport van onafhankelijk onderzoeksinstituut IMSA Amsterdam, gemaakt in opdracht van organisatie The Circle Economy, presenteert veertien verschillende stappen die bedrijven en overheden kunnen nemen om de transitie naar de circulaire economie te versnellen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Nederland moet bijbetalen aan EU-begroting

Het is de bedoeling dat de ministers van Financiën van de 27 EU-lidstaten volgende week instemmen met 7,3 miljard euro extra.

Later dit jaar moet dan nog de knoop worden doorgehakt over het resterende tekort van 3,9 miljard. Voor Nederland zou het in totaal om ruim een half miljard euro extra kunnen gaan.