Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 31396 tot 31400
Bron: hetkanwel.net
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

ZZP-ers rijden spotgoedkoop elektrisch

Tesla Model S, stuk goedkoper voor ZZP-ers. Foto: wikimedia commons

ZZP-ers kunnen spotgoedkoop elektrisch rijden. Door allerlei aftrekposten betalen ondernemers zonder personeel nog niet de helft van wat andere voor een elektrische auto betalen. Dat blijkt uit een berekening van Maarten Steinbuch, professor aan de TU Delft die ondermeer betrokken is bij de Bachelor Automotive van de universiteit.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

'Brixit kost bedrijven miljarden euro's'

Leiders van Britse bedrijven hebben maandag gewaarschuwd dat een vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie - de Britse exit: Brixit - de Britten 92 miljard pond (bijna 109 miljard euro) per jaar kan kosten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Duitse belastingontduikers melden zich

Nadat de belastingaffaire van Uli Hoeness, voorzitter van voebalclub Bayern M√ľnchen, bekend was geworden, is het aantal belastingontduikers dat zich bij de Duitse belastingdienst meldde, snel gestegen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Japan positiever over economie

De Japanse regering is afgelopen maand positiever geworden over de vooruitzichten voor de eigen economie. Dat bleek maandag uit haar maandelijkse economische rapport.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 20 mei 2013

Britse premier gaat strijd aan tegen belastingsontduikingen

In de strijd tegen grensoverschrijdende belastingontwijking heeft de Britse premier David Cameron de Britse overzeese gebieden en kroonbezittingen opgeroepen om "het eigen huishouden op orde te brengen".