EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31396 tot 31400 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Huizenmarktmalaise in Spanje en Griekenland verergert

Prices in Greece, where the economy has been crippled by the weight of government debt and by austerity measures, fell by 11.8pc in the year to the end of March, according to estate agency Knight Frank.

Prices in Greece, where the economy has been crippled by the weight of government debt and by austerity measures, fell by 11.8pc in the year to the end of March, according to estate agency Knight Frank.

Other countries in the so-called PIIGS countries - Spain (-7.9pc), Portugal (-6.9pc), Italy (-4.1pc) and Ireland (-3pc) - were also among the weakest markets (see the table below).

The fall in the value of Spanish propery was marginally worse than the year before when it was 7.3pc.

Ireland's fall, however, was a vast improvment from a 16pc plunge the year before.

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

'Pensioenplan deugt niet'

Momenteel kun je 2,25 procent van het loon belastingvrij gebruiken voor de opbouw van het pensioen, dat moet van het kabinet 1,85 procent worden.

Momenteel kun je 2,25 procent van het loon belastingvrij gebruiken voor de opbouw van het pensioen, dat moet van het kabinet 1,85 procent worden.

Het gevolg is miljarden meer belastingopbrengst, maar een lager pensioen. Het kabinet denkt dat er ook met 1,85 procent een goed pensioen is op te bouwen. Deskundigen van de pensioenfederatie spreken dit tegen. Het uitgangspunt blijft dat je een pensioen opbouwt van 70 procent van het gemiddeld verdiende loon. Om dat te bereiken moet een jongere 40 jaar voor dezelfde baas werken. Dat gebeurt volgens de pensioenfederatie vrijwel nooit.

Lees verder op plusonline.nl
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Voorlopig geen buitenlandse hypotheekbanken

Nederland hoeft niet te verwachten dat er de komende jaren nieuwe buitenlandse banken op de Nederlandse hypotheekmarkt actief zullen worden. Dat zegt Marc de Moor, directievoorzitter van Argenta Nederland, de nederlandse tak van de Belgische bank Argenta, in een interview met de Telegraaf.

Volgens De Moor zijn alle banken zelf veel te druk met het voldoen aan de komende Basel III eisen. Deze eisen zijn een stuk strenger en leiden er bijvoorbeeld toe dat banken meer kapitaal moeten aanhouden om de risico's af te dekken. Vrijwel alle banken zijn bezig om eerst op hun eigen thuismarkt orde op zaken te stellen. Pas daarna zullen zij weer eens internationaal om zich heen kijken. En wordt een komst naar de Nederlandse hypotheekmarkt weer mogelijk.

Lees verder op homefinance.nl
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Bonden: jongeren willen uit pensioenfondsen

Steeds meer jongeren zullen proberen onder de verplichte deelname aan pensioenfondsen uit te komen, bijvoorbeeld door zich te beroepen op gewetensbezwaren. Door de verslechteringen die het kabinet doorvoert, verdwijnt het draagvlak voor het pensioenstelsel bij jongeren.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Probleem van de studentenleningen wordt steeds acuter

1 van de problemen waar de beurs op zou kunnen stuiten is dat van de studentenleningen. Wat is er aan de hand? Studeren aan een goede universiteit kost in de U.S. handenvol geld en veel studenten zijn dan ook gedwongen om een lening af te sluiten.

Die lening wordt vervolgens terugbetaald zodra de student de unief heeft verlaten en aan zijn 1ste baantje bezig. Maar hier situeert zich momenteel een probleem: het wordt steeds moeilijker om een job te vinden. Het probleem van de studentenleningen wordt dan ook steeds acuter.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs