EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
29
kliks
16
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3141 tot 3145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Deze 30 steden tellen de meeste multimiljonairs; slechts 5 liggen in Europa

New York telt wereldwijd nog altijd het grootste aantal multimiljonairs onder zijn inwoners, maar Azië kent de snelste groei.

Dat blijkt uit een rapport van consulent Wealth-X over de wereldwijde verspreiding van personen met een vermogen van minstens 30 miljoen dollar.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Niet Verenigde Staten maar China is de wereldmacht om rekening mee te houden

De spanning tussen Trump en China blijft de afgelopen tijd stijgen. Niet enkel op economisch vlak maar ook op politiek vlak waarbij de kwestie Noord-Korea meermaals genoemd wordt. Het instellen van handelsbeperkingen kan echter pijnlijk duidelijk maken in welke mate de Verenigde Staten afhankelijk zijn van de Chinezen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

The Good, the Bad and the Ugly: De toestand van de wereld is zorgwekkend

Met excuses aan wijlen Sergio Leone, zou ik de huidige toestand in de wereld willen omschrijven in drie categorieën: the good, the bad and the ugly, schrijft Stephen M. Walt, die Internationale Relaties doceert aan de universiteit van Harvard, in een opiniestuk op Foreign Policy:

“Op dit moment is bezorgdheid geboden. Ik zeg niet dat we aan de vooravond van een grote oorlog staan, of een globale confrontatie tussen grootmachten. Maar brandbaar materiaal stapelt zich op en het is erg moeilijk om veel vertrouwen te hebben in het leiderschap van vele belangrijke landen (inclusief de VS)”.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Waarom berichten onze media niet over deze belangrijke handelsoorlog?

Als ik oorlog zeg, dan zegt u wellicht Syrië. Als ik handelsoorlog zeg, dan zegt u wellicht Rusland en de EU. Maar weet u dat er nog een veel grotere handelsoorlog wordt uitgevochten?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Rusland breidt greep op de Europese gasmarkt gevoelig uit

Opmerkelijk bericht: volgens Russische media zou het Russische LNG-bedrijf Yamal aan de haal gaan met een Spaans monstercontract. Concreet zou dat betekenen dat vanaf mei 2018 zo’n 12% van de Spaanse gasconsumptie van Russische oorsprong is.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs