EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31401 tot 31405 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

'Grote crisis op Duitse energiemarkt'

Zo'n 30 tot 40 procent van de krachtcentrales van het Duitse energieconcern RWE draait rode cijfers door de sterke daling van de stroomprijs. Dat zei Terium in een interview met het zakenblad Manager magazin.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Griekenland heeft mogelijk 10 miljard euro extra nodig

Griekenland heeft mogelijk wel 10 miljard euro extra nodig. De overgekomen internationale kredieten om het land uit de schuldencrisis te trekken, zijn niet toereikend, zegt een hoge beambte van de Europese Commissie in Brussel aan de Duitse krant Süddeutsche Zeitung.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Opnieuw forse daling aantal huizenverkopen; tientallen procenten minder

Het aantal huizenverkopen daalt nog steeds stug door. In juni 2013 registreerde het Kadaster maar liefst 55,4% minder verkopen ten opzichte van juni 2012 (16.210). Daarbij wordt opgemerkt dat de maand juni vorig jaar een flinke, eenmalige, stijging liet zien van bijna 70%. Vergeleken met de voorgaande maand, mei 2013, is er nog altijd sprake van een daling van 13,3%. Ondanks dat veel partijen roepen ‘dat het herstel van de woningmarkt in zicht is’, blijkt dit nog niet uit de cijfers.

Vergeleken met 2012, laat het tweede kwartaal van dit jaar een daling zien van 36,1%. Over het halve jaar is er een daling van 22,8% vergeleken met 2012.

Lees verder op waarheidzoeker.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Vliegen vanuit Charleroi wordt volgend jaar duurder

Vanaf volgend jaar wordt vliegen vanaf Waalse luchthavens duurder. De Waalse regering is immers van plan om een belasting te heffen op vliegtuigtickets om de begroting op orde te krijgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Britse bank Barclays manipuleerde jarenlang energieprijzen in VS

De Britse bank Barclays heeft jarenlang de energieprijzen gemanipuleerd in de Verenigde Staten. De bank en vier voormalige Barclays-handelaren hebben hiervoor een boete van 487,9 miljoen dollar gekregen van de toezichthouder Federal Energy Regulatory Commission (FERC). Banken zijn voor hun inkomsten tegenwoordig sterk afhankelijk van speculatie. Zo kwam onlangs ook de manipulatie van rentetarieven door grote banken aan het licht.

Lees verder op waarheidzoeker.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs