Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 31406 tot 31410
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

1 miljard Chinezen en Indiërs worden snel de nieuwe heersers van de consumptiemaatschappij

De belangrijkste trend voor de komende decennia is de opkomst van de globale middenklasse. Van de portefeuilles van deze nieuwe klanten – tegen 2020 zullen er bijna een miljard Chinese en Indische middenklassers zijn – zal onze toekomst afhangen. The Economist geeft aan hoe Westerse bedrijven relevant kunnen blijven in een nieuwe wereld die in pijlsnel tempo komt aandraven.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Werkloosheid: Duitsland uitzondering in Europa

De werkloosheid volgens internationale definitie lag in Nederland in maart op 6,4%. Dit is hoger dan in Duitsland, waar het werkloosheidspercentage 5,4% bedroeg. Tot september 2012 was de werkloosheid in Nederland lager dan in Duitsland. De werkgelegenheid nam in Duitsland afgelopen jaar in vrijwel alle bedrijfstakken toe, de werkloosheid daalde, zoals hieronder te zien is in de grafiek. In Nederland is de

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

World Gold Council: Stierenmarkt goud nog steeds intact

Volgens de World Gold Council is de stierenmarkt voor goud nog steeds intact. Volgens de WGC kan de prijs van goud nu slechts een kant opgaan en dat is omhoog. Hoewel er nog steeds veel twijfel is rond goud en de voorkeur momenteel uitgaat naar aandelen, blijft de World Gold Council vasthouden aan zijn hogere verwachtingen voor het gele edelmetaal.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

David Rosenberg onthult de waarheid over de Amerikaanse economie

David Rosenberg gaf vorige week een zeer interessante presentatie op de John Mauldin's Strategic Investment Conference. De presentatie zit vol met verrassende feiten die aantonen hoe slecht het eigenlijk gaat met de Amerikaanse economie, de arbeidsmarkt en de Federal Reserve. Het toont aan dat de Amerikanen in een luchtkasteel leven en de realiteit nauwelijks onder ogen zien.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Ron Paul: Dit is een kaartenhuis

De Federal Reserve kondigde aan dat het mogelijk de grote van quantitative easing zal verminderen, maar moest het nodig zijn, kan het ook het maandbedrag nog optrekken. Dit doet het om zich in te dekken van het feit dat de Federal Reserve de laatste maanden al veel meer geld uittrekt dan het eerder vooropgestelde bedrag van $ 85 miljard aldus Ron Paul op Zerohedge.