EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31421 tot 31425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 29 juni 2013

'Miljardenstrop voor staat bij snelle beursgang ABN Amro'

Op dit moment zou de bank maximaal 13 miljard euro opleveren, terwijl de overheid er sinds 2008 ongeveer 32 miljard in heeft gestoken. Dat blijkt uit een doorrekening van financiëel analisten.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 juni 2013

EU: nieuwe plan om alle bankrekening in Europa boven 100.000 te bevriezen

Did you actually believe that they were not going to use the precedent that they set in Cyprus?  On Thursday, EU finance ministers agreed to a shocking new plan that will make every bank account in Europe vulnerable to Cyprus-style bail-ins.  In other words, the wealth confiscation that we just witnessed in Cyprus will now be used as a template for future bank failures all over Europe.  That means that if you have a bank account in Europe, you could wake up some morning and every penny in that account over 100,000 euros could be gone.  That is exactly what happened in Cyprus, and now EU officials plan to do the same thing all over Europe.  For quite a while EU officials insisted that Cyprus was a "special case", but now we see that was a lie.  International outrage over what happened in Cyprus has died down, and now they are pushing forward with what they probably had planned all along.  But why have they chosen this specific moment to implement such a plan?  Are they anticipating that we will see a wave of bank failures soon?  Do they know something that they aren't telling us?

Lees verder op theeconomiccollapseblog.com
Geplaatst op: zaterdag 29 juni 2013

Huis kopen voor het leven

Volgens economen van de Rabobank moet onze denkwijze over koophuizen bijgesteld worden. Een huis kopen moet weer een aanschaf worden voor het leven. De tijd dat wij een huis uit kunnen zoeken die het beste bij onze levensfase past ligt achter ons. Wij moeten lange termijn gaan denken en handelen.

Tot de sterke daling van de huizenprijzen sinds 2008 werd een huis kopen vooral gezien al een investering. Vijf jaren na de aankoop kon het huis weer met een riante winst verkocht worden. Ik verwacht dat de denkwijze over het investeren in een eigen huis al is veranderd. Starters denken nu beter na over de mogelijke gevolgen van het investeren in een koophuis.

Lees verder op blog.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Letland krijgt groen licht voor toetreding eurozone

De Europese regeringsleiders hebben de toetreding van Letland tot de eurozone vandaag officieel goedgekeurd, meldt persbureau AFP. Letland zal 1 januari volgend jaar de Lats inruilen voor de euro. Het is het achttiende land dat de euro gaat gebruiken.

Lees verder op nrc.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Voor rijken zoals De Nul is het nooit genoeg

Opiniedoor Katrien Neyt, Erwin Callebaut Voor rijken zoals De Nul is het nooit genoeg

Opiniedoor Katrien Neyt, Erwin Callebaut Voor rijken zoals De Nul is het nooit genoeg

In zijn speech tijdens de uitreiking van 'HR Manager van het jaar' presteerde Jan Pieter De Nul het om de werknemers en sociaal verzekerden te schofferen zonder wederwoord. Ook onze politici passeerden de revue. Meer dan tachtig procent onder hen wordt voor idioot versleten. We zullen het hier niet hebben over De Nuls vermogen van om en bij de 1,5 miljard euro, ook niet over zijn alom gekende afkeer voor belastingen ...

Lees verder op dewereldmorgen.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs