Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 31431 tot 31435
Bron: trouw.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Minder ambtenaren werkzaam bij Rijk

De rijksoverheid heeft over 2012 de tering wat verder naar de nering gezet. Er werd minder gespendeerd aan menskracht en spullen. Dat blijkt uit de Jaarrapportage Bedrijfsvoering Rijk die minister Stef Blok (Rijksdienst) maandag aan de Tweede Kamer heeft gestuurd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Goudprijs kan eventueel naar 1100 dollar, maar investeerders hoeven niet te wanhopen

GRZ Energy’s Anthony Grisanti nam nota van de stevige daling van de goudprijs afgelopen week. Tot dusver is elke poging tot herstel in de goudprijs snel doodgebloed en voorlopig zal in dit scenario waarschijnlijk geen verandering komen. Grisanti verwacht alleen korte opstootjes in de goudprijs.

Die bieden de kans om short posities in te nemen want een fundamenteel herstel van de goudprijs zit er voorlopig niet in. Vrijdagavond heeft Grisanti zijn target voor winstnemingen op het goud verlaagd, hij ziet m.a.w. nog meer neerwaarts potentieel bij het goud.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Minder dan helft Europeanen nog voorstander van EU

De populariteit van de Europese Unie en de steun voor verdere economische integratie van het landenblok is het afgelopen jaar flink afgenomen. Dat blijkt uit onderzoek van het

Bron: financieelbeursnieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Is de bodem in goud nabij?

Naast AEX koersinformatie leest u hier het laatste financiele nieuws van beursgenoteerde ondernemingen in Nederland en daarbuiten. Verschillende beursanalisten en beleggingsadviseurs brengen u dagelijks hun opinie en geven de laatste beurstips.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

DE trade voor de komende jaren?

Goed nieuws! Abenomics werkt!

De Yen is de voorbije maanden meer dan 30% gedaald en stilaan dringt het besef door dat de inflatie in de toekomst heel wat hoger kan liggen dan in het verleden.