Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 31441 tot 31445
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Steeds meer Belgen hebben betalingsachterstand op kredieten

Het aantal Belgen dat problemen heeft om zijn kredieten op tijd terug te betalen, is in april opnieuw toegenomen. Ook de totale betalingsachterstand bereikte een nieuw record, zo blijkt uit cijfers van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren van de Nationale Bank (NBB).

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

'Vooruitzichten economie eurozone verbeteren'

De economische vooruitzichten voor de eurozone zijn minder somber dan eerder in het jaar. Dat concludeerde de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) dinsdag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

'Munten 1 en 2 eurocent moeten weg'

De euromunten van 1 en 2 cent kunnen verdwijnen. Dat is een van de vier voorstellen van de Europese Commissie dinsdag.

De productie en de verspreiding van de muntjes zijn verlieslatend en bovendien betalen slechts weinigen met de eurocenten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Europeanen geven Europa op

De zieke man van Europa...

Eens waren het Griekenland en Spanje, even was het Belgiƫ, daarna Italiƫ of Frankrijk. Nu blijkt de zieke man van Europa, Europa zelf te zijn. De steun voor het europroject brokkelt in snel tempo af, zo blijkt uit een rondvraag bij 7.646 EU-onderdanen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

VS domineert olie aanbod in komende vijf jaren - IEA

De olieproductie in Noord-Amerika zal de komende vijf jaar de wereldwijde groei van het aanbod domineren, voorspelde het Internationale Energie Agentschap (IEA) dinsdag, als gevolg van nieuwe technieken waarmee eerder onbereikbare energiebronnen ontwikkelt kunnen worden.