EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31451 tot 31455 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

George Soros: “Technologie kan de plaats van financials innemen”

Vaak kan het zeer leerzaam zijn om het gedrag van de grote investeerders op de voet te volgen. 1 van de boegbeelden van investerend Amerika is de figuur van George Soros wiens gedrag in de mate van het mogelijke door heel wat particuliere beleggers gekopieerd wordt.

Op basis van zijn laatste transacties kan de huidige filosofie van Soros min of meer gereconstrueerd worden: techno’s kunnen de plaats van financials innemen. Banken lijken uit de gratie te zijn gevallen en met de industrials zou het dezelfde weg kunnen uitgaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Goudpremies in Shanghai blijven hoog

Terwijl beleggers in het Westen nog amper enige appetijt hebben voor goud, loopt het in China storm voor het gele edelmetaal. Volgens de jongste berichten van Reuters lopen de premies op de Shanghai Gold Exchange op tot boven 30 dollar per ounce boven de prijszetting in Londen (spotmarkt).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Amerika herstelt: 68% meer voedselbonnen en 1% meer banen

Het herstel van de Amerikaanse economie is ver te zoeken. Sinds 2008 zijn er 68% meer aanvragen voor voedselbonnen, terwijl het aantal banen met een schamele 1% is toegenomen. Hoe kunnen we dit herstel noemen?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Rabobank stopt met het aanbieden van edelemetalenrekeningen

Rabobank grijpt de malaise op de goud- en zilvermarkt aan om zich te ontdoen van rekeningen gekoppeld aan deze edelmetalen. Het treedt hiermee in de voetsporen van ABN AMRO dat enkele maanden geleden de levering van fysiek goud en zilver onmogelijk maakte. Het is opvallende dat opnieuw een Nederlandse bank een beslissing neemt die de verhandelbaarheid van fysiek goud en zilver beperkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Meer dan 10 signalen dat de kwaliteit van de amerikaanse jobs fors achteruit gaat

Het Amerikaanse jobrapport kwam recent beter uit dan verwacht. Al enkele maanden slaat de Amerikaanse jobmotor aan. Maar onder de sterke groei van het aantal jobs, verschuilen zich enkele problemen die op termijn voor grote onzekerheid kan zorgen. Vooral de explosie aan tijdelijke arbeidsplaatsen is opvalland.

vond meer dan 10 signalen dat de kwaliteit van de jobs fors achteruit gaat.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs