EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31461 tot 31465 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Column Kees de Kort | Chinese cijfers gaan er bij mij niet in

De Chinezen kunnen nog zo'n mooie cijfers de wereld in slingeren, maar BNR's Kees de Kort blijft z'n bedenkingen houden. 'Er zijn meerdere getalletjes die heel moeilijk te rijmen zijn met die opgetelde grote getallen waarmee de Chinese overheid vandaag naar buiten is gekomen."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Indiërs kochten in juni minder goud en zilver

India heeft in juni veel minder edelmetaal ingevoerd dan in mei. De import viel terug van $8,4 naar $2,45 miljard, waardoor het tekort op de handelsbalans van India kleiner geworden is. De Indiase regering probeert het kopen van goud te ontmoedigen en lijkt meer succes te boeken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Gerrit Zalm: ‘Ministerie van Financiën too big to fail’

Volgens ABN Amro-topman Gerrit Zalm is het ministerie van Financiën too big to fail. Zalm: “Nu het ministerie dreigt om te vallen, zullen private partijen moeten ingrijpen om maatschappelijke chaos te voorkomen.”

Als Financiën failliet gaat, dreigt de samenleving te ontwrichten doordat burgers geen belasting meer kunnen betalen, andere ministeries niet meer weten hoeveel ze moeten bezuinigen en Kamerleden geen salaris meer krijgen, stelt Zalm. De oud-minister zegt contact te hebben met topmannen van andere grote bedrijven zodat ze in geval van nood kunnen ingrijpen.

Lees verder op speld.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Chinees regeringsadviseur: 'China moet de luchtbel doorprikken en de gevolgen uitzweten'

Xia Bin, de financiële directeur van het financiële onderzoekscentrum bij het Chinese Development Research Centre of the State Council en een voormalig lid van het monteairebeleidcomité van de Chinese Volksbank,heeft gezegd dat zijn land de financiële bubbel moet doorprikken, de schulden moet afbetalen en de daarmee gepaard gaande economische krimp er bij moet nemen. Volgens hem is het argument over de economische groei van China ‘zinloos’:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

De beurskrach van 1929, mysterie ontrafeld?

De wereld, en met name de Verenigde Staten, beleefde in de jaren ’20 van de vorige eeuw een hoogconjunctuur. Als gevolg hiervan stegen de koersen van aandelen en andere effecten tot enorme hoogten, aandelen werden op de beurs veel meer waard dan redelijk was. De onderliggende economie was echter ongemerkt in kracht verminderd, zonder dat dit op de beurs tot uiting kwam. Beleggers verkeerden in euforie, en de prijzen van de aandelen werden steeds maar verder opgejaagd, dit tegen alle economische logica in.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs