EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31461 tot 31465 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

Waarom de rijken rijker worden in de VS uitgelegd in 100 seconden

De inkomensongelijkheid in de Verenigde Staten is er niet vanzelf gekomen, het is gecreëerd zegt onderstaande video. Momenteel bezit de rijkste 1 % van de bevolking 35 % van de welvaart. Het beleid van de overheid en de centrale bank heeft niets gedaan voor de gewone burger, het heeft enkel en alleen het grote geld verhuisd naar de rijkste der rijken. Onderstaande video legt het uit:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

USD gaat status als wereldreservemunt verliezen

De groeiende Amerikaanse schulden zullen ertoe leiden dat schuldeisers uit de dollar stappen. Zij zullen dit niet doen als een bewuste poging om de Amerikaanse economie te laten zinken, maar in een poging om hun blootstelling aan de inflatie te ontkomen die onvermijdelijk komt als Amerika trillions dollars blijft drukken om haar schulden af ​​te lossen en af ​​te dekken. In dit scenario zou de dollar haar status als wereldreservemunt verliezen, waardoor een cascade van verdere financiële, politieke en sociale problemen ontstaan, waaronder een enorme devaluatie van de dollar. Het is een serieuze vraag om af te vragen wat de 46 miljoen Amerikanen die afhankelijk zijn van voedselbonnen zullen doen, als opeens door een crisis de regering niet meer in staat is om hen te voeden?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

De Braziliaanse boodschap voor Europa

Europa moet de boodschap van de Braziliaanse jongeren ter harte nemen, schrijft de Franse krant Libération, naar aanleiding van het straatprotest:

Europa moet de boodschap van de Braziliaanse jongeren ter harte nemen, schrijft de Franse krant Libération, naar aanleiding van het straatprotest:

‘Europse democratieën moeten niet denken dat een oceaan hen voor de protestbeweging die Brazilië in haar greep heeft kan behoeden. Ze doen er dan ook niet slecht aan de soms verwarrende boodschappen van de betogers in Rio de Janeiro, Brasília en São Paulo ernstig te nemen. Want boven alles gaat het om de woede van een gedesillusioneerde generatie jongeren die getraumatiseerd is door de crisis, bang voor de toekomst en die haar geloof in de politiek is verloren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

Citigroup wordt eerste Amerikaanse bank in Irak

Citigroup heeft van de Iraakse centrale bank een voorlopige toestemming gekregen om een kantoor te openen in Bagdad. Het zou daarmee de eerste Amerikaanse bank worden met een filiaal in de republiek, zo meldt Citigroup.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

De genadeslag voor de belastingontduiker: Italiaanse fiscus heeft automatische toegang tot alle bankrekeningen

De Italiaanse fiscus kan voortaan de bankrekeningen van burgers systematische controleren zonder dat daar een gerechtelijk bevelschrift voor nodig is. Het land heeft daarvoor een controversiëel informaticasysteem op poten gezet, meldt La Repubblica, dat de fiscus toelaat alle financiële informatie van zijn burgers op te vragen: ‘Rekeningen, deposito's van aandelen, vermogensbeheer, beleggingsfondsen, pensioenfondsen, credit cards, de aan- en verkoop van edelmetalen en ook kluisjes.’

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs