Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 31471 tot 31475
Bron: RT[z]
Geplaatst: zaterdag 4 mei 2013

'Frankrijk moet snel economisch hervormen'

Frankrijk moet zijn plannen voor economische hervorming zo spoedig mogelijk doorvoeren, ondanks het feit dat het land twee jaar langer de tijd heeft gekregen om het begrotingstekort op orde te krijgen. Dat zegt Michel Barnier, Commissaris voor de interne markt van de Europese Unie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 4 mei 2013

'Griekenland heeft ergste gehad'

De Griekse minister van Financiƫn, Ioannis Stournaras, denkt dat zijn land wat betreft de crisis het ergste achter de rug heeft.

In een gesprek met de Duitse krant Frankfurter Allgemeine Zeitung toont hij zich optimistisch over de vooruitzichten voor Griekenland.

Volgens de bewindsman was het lange tijd niet zo rustig in het parlement en ook voor de deur op het Syntagmaplein, dat eerder het toneel was voor heftige demonstraties.

Bron: ad.nl
Geplaatst: zaterdag 4 mei 2013

Winkeliers weigeren nieuw 5 euro-biljet

Verscheidene winkeliers in Amsterdam accepteren het nieuwe biljet van 5 euro niet. Zo kwam het biljet in een filiaal van Albert Heijn in Nieuw-West niet door de controle. Ook kleinere ondernemers kijken soms nogal vreemd op van het nieuwe biljet. Dat meldt AT5 na eigen onderzoek. De nieuwe briefjes worden door controleapparaten voor papiergeld als vals aangemerkt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 4 mei 2013

Helft meer winst voor bedrijf van Warren Buffett

Berkshire Hathaway, het investeringsconcern van de Amerikaanse multimiljardair Warren Buffett, heeft de winst in het eerste kwartaal met zowat 50 procent zien stijgen.

Bron: standaard.be
Geplaatst: zaterdag 4 mei 2013

Portugal schrapt 30.000 overheidsjobs en verhoogt pensioenleeftijd

Portugal heeft vrijdag een nieuwe reeks besparingen aangekondigd om op het juiste spoor te kunnen blijven met zijn hulpprogramma. Dat gebeurde nadat de Europese Commissie de economische vooruitzichten van het land naar beneden had bijgesteld. Het Zuid-Europese land gaat onder meer 30.000 van de 580.000 overheidsjobs schrappen.