EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31476 tot 31480 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Space is the place: zij willen verdienen aan de ruimte

#1. PayPal onderzoekt ruimtebetalingen #2. Mars One: een enkeltje richting Mars #3. Maar: genoeg aanbod voor wie een retourtje zoekt #4. Planetary Resources wil ruimtelijke grondstoffen delven #5. Google stuurt balonnen de ruimte in, voor internet op aarde Meer wilde innovaties? Hoe PayPal de wereld verovert

Lees verder op mt.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

'Werkgevers leggen bom onder energieakkoord'

De werkgevers willen ook dat een vergroening van het belastingstelsel geen extra lasten oplevert. Dat schrijft Het Financieele Dagblad vrijdag.

De onderhandelingen over meer duurzame energie tussen energiebedrijven, industrie, milieuorganisaties en werkgevers verkeren in de laatste fase.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

EU gaat jeugdwerkloosheid te lijf met 8 miljard euro

De Europese Unie zal de komende jaren minstens acht miljard euro kunnen spenderen aan de strijd tegen jeugdwerkloosheid. Dat heeft Europees Raadsvoorzitter Herman Van Rompuy deze nacht meegedeeld na afloop van de eerste dag van de Europese top.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Gevolgen crisis komen steeds dichter bij huis

Dat komt naar voren uit het vrijdag gepubliceerde kwartaalrapport Burgerperspectieven van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).

Dat komt naar voren uit het vrijdag gepubliceerde kwartaalrapport Burgerperspectieven van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).

In het tweede kwartaal van dit jaar zei 62 procent van de mensen de gevolgen van de crisis te zien, tegen 41 procent in 2009. Ze kennen steeds meer mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt of zijn zelf zonder werk komen te zitten.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: donderdag 27 juni 2013

Goudprijs onder 1200 dollar per ounce

De goudprijs dook donderdag kortstondig onder 1200 dollar (920 euro) per ounce (31,1 gram) in New York. Na de bekendmaking van beter dan verwachte cijfers over de Amerikaanse huizenmarkt en consumentenbestedingen verloor het edelmetaal zijn glans voor beleggers. Goud geldt vaak als veilige belegging in economisch woelige tijden.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs