EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31476 tot 31480
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Vakbonden moeten jacht openen op valse werklozen

De regering-Di Rupo bekijkt samen met de vakbonden of hun verantwoordelijkheden bij de uitbetaling van de werkloosheidsuitkeringen uitgebreid moeten worden. De bonden zouden per dossier een lager bedrag krijgen, maar aanspraak kunnen maken op eventuele bonussen als ze frauderende werklozen kunnen snappen. Dat melden de kranten De Tijd en L'Echo.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Canadese munthuis ziet omzet sterk stijgen

Royal Canadian Mint verkoopt meer Maple Leaf munten

Royal Canadian Mint verkoopt meer Maple Leaf munten

De Royal Canadian Mint verkocht in het eerste kwartaal van dit jaar 6,6 miljoen troy ounce aan zilveren Maple Leaf munten, tegenover 4 miljoen in dezelfde periode van vorig jaar. In heel 2012 produceerde en verkocht het Canadese munthuis in totaal 18,1 miljoen zilveren Maple Leaf munten. Als we het eerste kwartaal extrapoleren naar het hele jaar zou de RCM dit jaar 23 miljoen munten kunnen verkopen, een stijging van 27% ten opzichte van 2012. Of er in de tweede helft van dit jaar even veel zilver gekocht zal worden blijft de vraag, maar alles wijst erop dat er in het tweede kwartaal ook veel zilver verkocht is.

Lees verder op
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Werkloosheid Italië sinds 1977 niet zo hoog

De werkloosheid in Italië is in april gestegen tot 12 procent van de beroepsbevolking, het hoogste niveau in ruim 36 jaar. 

Dat maakte het Italiaanse statistiekbureau Istat vrijdag bekend. Het cijfer over maart is bijgesteld van 11,5 naar 11,9 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Aantal uitzenduren weer gedaald

Het aantal gewerkte uren door uitzendkrachten is in het eerste kwartaal van dit jaar met 0,3 procent gedaald ten opzichte van de vergelijkbare periode een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag heeft gepubliceerd. Het is het derde kwartaal van krimp op rij.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Nederlanders gaan goedkoper kunnen lenen,… van Duitse banken

Vanaf vandaag kunnen huizenkopers in heel Nederland een Duitse annuïteitenhypotheek tegen lage rente afsluiten. Een consortium van zo’n twintig Duitse banken, waaronder grootmachten als Deutsche Bank en Allianz, begeeft zich op de Nederlandse hypotheekmarkt en staat op het punt een prijzenoorlog te ontketenen met de ‘dure’ Nederlandse banken, schrijft

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs