EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31481 tot 31485 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 14 juli 2013

Amerikaans wetsvoorstel om megabanken op te splitsen

In tijden waarin de centralisatie van macht steeds grotere vormen begint aan te nemen met alle dubieuze gevolgen van dien, komt er eindelijk tegengeluid vanuit de Amerikaanse politiek. Enkele senatoren hebben een wetsvoorstel gedaan om de megabanken van Wall Street op te delen in banken met traditionele activiteiten en banken met de meer riskante financiële diensten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 14 juli 2013

Vijf vragen over faillissementen

In totaal zijn 4983 bedrijven en instellingen failliet verklaard. Zo gingen recentelijk de ketens De Harense Smid, Free Record Shop en House of Shoes op de fles.

Wat houdt een faillissement eigenlijk in? NUzakelijk legt het in vijf vragen uit.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zondag 14 juli 2013

Biflatie Bulletin : Succesverhaal Finland

Het Scandinavische land en zijn inwoners kennen goedkopere gezondheidszorg, meer vakantiedagen, slimmere kinderen, gelukkiger moeders, betere werkomstandigheden, minder werklozen en goedkopere studentenleningen dan zowat de ganse westerse wereld.  De vinger leggen op het waarom precies…in ieder geval veel aandacht voor kind en opvoeding (ook en vooral op school) en moeders (vier maanden betaald verlof voor zwangere vrouwen), voor vrouwen in het algemeen eigenlijk (Finland was tweede in de wereld om hen stemrecht te geven) met een grote vertegenwoordiging in het politieke leven.  Maar ook werknemers op zich worden in de watten gelegd. 

Een professor met kennis van zaken : “ Het idee was : voor een land met slechts 5 miljoen inwoners mogen we onze belangrijkste bronnen en werkmateriaal – de werknemers – niet verknoeien.  Wanneer mensen gelukkig zijn zullen ze hun arbeidsethiek maximaliseren“. 

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 juli 2013

Tabak in Frankrijk maandag nog duurder

Tabak wordt maandag in Frankrijk nog duurder. De prijs van een pakje sigaretten stijgt met 20 eurocent, die van een pakje shag met 40 cent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 juli 2013

Veel faillissementen in Italië schuld van staat

Een op de drie faillissementen in Italië is de schuld van de staat. Die betaalt namelijk zijn rekeningen niet op tijd. Italiaanse bedrijven hebben momenteel 120 miljard euro tegoed van de overheid.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs