EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31481 tot 31485 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

‘Noodfonds ESM slinkt door bankensteun’

Het Europees noodfonds ESM houdt als gevolg van afspraken over bankensteun veel minder geld over voor leningen aan noodlijdende landen. Dat meldde het Financieele Dagblad maandag op basis van bronnen in Brussel.

Het ESM moet grote reserves aanhouden voor eventuele steun aan banken. ''Als het ESM 60 miljard euro gebruikt voor bankensteun, neemt de leencapaciteit van het fonds met 180 miljard af’’, aldus een van de bronnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

Dit simpel systeem verandert $ 10.000 in $ 1,8 miljoen

Beleggen moet niet altijd moeilijk zijn. Jim O’Shaughnessy is op zoek gegaan naar de beleggingsmethodes die de hoogste winsten genereren. Hij heeft honderden methodes onder de loep genomen en gekeken welke rendementen dit opbracht. Onderstaande simpele methode bleek een van de meest succesvolle te zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

Duitsland wil noodlijdende banken redden door gedwongen spaardersbijdrage van 8%

De ministers van Financiën van de EU zijn er vorige week niet in geslaagd een resolutie te vinden voor de toekomstige redding van noodlijdende banken. Woensdag zetten ze hun besprekingen verder. Doel is om voor de volgende eurotop van donderdag en vrijdag met een oplossing te komen.

Opmerkelijk was de tussenkomst van de Duitser Wolfgang Schaüble. Die pleitte voor een ‘haircut’ van 8% voor aandeelhouders, schuldeisers, rekeninghouders en spaarders. Volgens Schaüble zullen de verliezen veel groter zijn als de banken failliet gaan.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

'Jongeren vrezen voor pensioen'

DEN HAAG (ANP) - Ongeveer een derde van de jongeren verwacht op hun 72e nog een deeltijdbaan te moeten vervullen om rond te komen. Dat blijkt uit onderzoek van bureau GfK naar verwachting van werknemers over hun pensioen.

Het Verbond van Verzekeraars liet het onderzoek uitvoeren omdat het kabinet de maximale belastingvrije pensioenopbouw wil beperken van 2,15 naar 1,75 procent per jaar. De Tweede Kamer behandelt dit voorstel maandag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

Duitse topeconoom: 'Griekse staatsschuld nog verder afschrijven'

Omdat het voor Griekenland erg moeilijk wordt de staatsschuld de komende jaren te verlagen naar een acceptabel niveau, moet die schuld de komende jaren nog verder worden afgeschreven. Dat stelt de Duitse topeconoom Peter Bofinger, een belangrijke adviseur van bondskanselier Angela Merkel.

Bofinger deed zijn uitspraak tegenover het Griekse Real News. Hij vindt dat deelname van overheden aan de afschrijving van Griekse schulden geen taboe moet zijn.

Lees verder op trouw.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs