EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31486 tot 31490 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

China weet armoede met 80% te verminderen

China is een groot succesverhaal in de strijd voor voedselzekerheid. Dat blijkt uit een rapport van de Verenigde Naties, dat jaarlijks de vooruitgang meet op het vlak van ontwikkeling.

De Verenigde Naties meten jaarlijks de vooruitgang op weg naar de millenniumdoelen (MDG’s),  acht meetbare doelstellingen in de strijd tegen armoede, analfabetisme, milieuvervuiling en de discriminatie van vrouwen tegen 2015. Gisteren (maandag) werd het rapport voor 2013 (pdf) gepubliceerd.

Lees verder op happynews.nl
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Griekenland huurt Goldman en Rothschild in 'om economie te helpen'

Het in een schuldencrisis verkerende Griekenland heeft maffiabank Goldman Sachs en de internationale bankiersfamilie Rothschild ingehuurd om het economische tij in het land te keren.

Volgens persbureau Reuters heeft het Griekse reddingsfonds voor banken (HFSF) de hulp van deze bankiersmaffia ingeschakeld om twee banken te verkopen.

Lees verder op niburu.nl
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Strengere regels op komst voor grootbanken VS

De Fed stemde eerder op de dag in met de invoering van de international afgestemde regels uit het zogeheten Basel III-akkoord in de VS.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Merkel: Griekse schuldenlast blijft houdbaar

De Duitse bondskanselier Angela Merkel verwacht niet dat het nodig zal zijn de schuldenlast van Griekenland verder af te schrijven. Dat laat ze weten in een interview met de Duitse krant Süddeutsche Zeitung.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Amerikaanse staten voeren nwe

Featuring fresh takes and real-time analysis from HuffPost's signature lineup of contributors

Featuring fresh takes and real-time analysis from HuffPost's signature lineup of contributors

Why Everyone Should Fear E-Verify Posted: 07/13/2012 11:50 am

"The only people who have to be afraid of the E-Verify system are illegal aliens and the employers who hire them." That was Pennsylvania House Committee Chairman Daryl Metcalfe (R-Butler) who has proposed a new bill that would mandate the use of the controversial employment verification program. But Metcalfe is wrong--all Pennsylvanians should fear E-Verify, which has caused numerous problems for lawful citizens and businessmen in every state that has implemented it.

Lees verder op huffingtonpost.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs