EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
38
kliks
32
kliks
28
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31486 tot 31490
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

Pensioenen: rekening naar de jongeren

De pensioenleeftijd blijft niet op 67, maar gaat de komende jaren fors omhoog.  De pensioenen daarentegen, gaan juist flink naar beneden. Dat blijkt uit een brief van staatssecretaris Weekers  aan de Tweede Kamer. Volgens de brief moeten mensen die nu 25 jaar zijn, werken tot dat ze 71,5 jaar oud zijn. Tegelijkertijd wordt de hoogte van de pensioenen door nieuwe maatregelen flink aangetast.

[...]

Lees verder op Eenvandaag.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

Sturen we binnenkort ontwikkelingshulp naar Griekenland?

Het IMF heeft recent toegegeven dat het fouten heeft gemaakt bij de redding van Griekenland. De Griekse bevolking is er vet mee. Zonder bail-out zouden de Grieken door een hel zijn gegaan, maar zou het land nu volop bezig zijn met terug te groeien, zoals IJsland het heeft voor gedaan. Maar nu sukkelt Griekenland van de regen in de drop en kampt het nog steeds met een zware depressie.

Griekenland is ondertussen afgegleden naar een vierde wereld land. De daklozen en de armoede nemen schrijnende proporties aan, de gezondheidsvoorzieningen takelen af en de zelfmoorden nemen fors toe. Gaan we na de miljarden reddingspakketten ook ontwikkelingshulp moeten bieden aan Griekenland?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

Verbod op verzenden geld en goud via de post

Frankrijk heeft een wet goedgekeurd die het verzenden en cash betalen van goud en zilver in kleine postzendingen verbiedt. De wet werd op 1 juni van kracht en heeft grote implicaties. Zo kunnen tv-advertenties waarin gouden munten te koop worden aangeboden niet langer omdat deze munten bijna altijd via de post worden bezorgd. De regering wil zo de verhandeling van kleine hoeveelheden goud en cash onder particulieren verhinderen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

Zullen Japanse investeerders buiten- of binnenlandse obligaties kopen ?

Over de voorbije weken hebben de Japanse institutionele investeerders per saldo buitenlandse staatsobligaties verkocht. Dat is er per saldo een enigszins verrassende vaststelling, want algemeen was verwacht dat die investeerders zich zouden laten verleiden door de gestegen rente in de U.S.

Over de voorbije weken hebben de Japanse institutionele investeerders per saldo buitenlandse staatsobligaties verkocht. Dat is er per saldo een enigszins verrassende vaststelling, want algemeen was verwacht dat die investeerders zich zouden laten verleiden door de gestegen rente in de U.S.

Steven Major, global head of fixed income research bij HSBC, ziet hier echter een fenomeen van tijdelijke aard in. Hij verwacht in de komende 2 jaar een “buying spree”, vrij vertaald een wilde koopgolf, in buitenlandse obligaties. Die brengen namelijk meer op dan Japanse.

De zoektocht naar rendement

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

Aantal vacatures blijft dalen

Het aantal vacatures in Nederland is weer verminderd. Dat blijkt uit cijfers van het CBS. Al twee jaar daalt het aantal vacatures, vooral in het bedrijfsleven komen er steeds minder banen vrij.

Lees verder op spitsnieuws.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs