Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 31496 tot 31500
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 mei 2013

Einde van de Eurocrisis kan de Euro onder druk zetten!

Een rapport van Deutsche Bank over de Eurocrisis en het effect daarvan op de Euro deed ons toch even slikken. Katie Martin van de Wall Street Journal interviewde voor haar krant Bilal Hafeez en George Saravelos, de 2 mannen die het rapport hebben opgesteld.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 23 mei 2013

Wall Street zet daling voort

De aandelenmarkten in New York gingen donderdag verder omlaag. De vrees dat de Federal Reserve (Fed) het steunprogramma eerder dan verwacht zal afbouwen bleef de stemming onder druk zetten. Ook droeg een tegenvallend Chinees industriecijfer bij aan de negatieve stemming op de beurzen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 23 mei 2013

6 redenen waarom goudmijnaandelen klaar staan voor een rally

We gaven daarstraks 6 redenen waarom de goudprijs nog 80 % kan dalen. Als dit niet het geval is en de goudprijs houdt stand, kan dit een stevige rally ontketenen bij de achtergebleven goudmijnaandelen. BullionStreet ziet 6 goede redenen voor goudmijnaandelen om hun achterstand goed te maken:

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 23 mei 2013

Japanse Nikkei 7,3% gekelderd

De Japanse Nikkei index is vandaag 7,3% lager gesloten. De beurs is sinds november vorig jaar al met 60% gestegen, een correctie viel dan ook niet uit te sluiten. Voor de koersdaling werd nog bijna de 16.000 punten aangetikt, het hoogste punt sinds 2007. Sinds maart 2011 is de Nikkei niet meer zo hard onderuit gegaan.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 23 mei 2013

Huizenprijzen VS klimmen 1,3 procent

De huizenprijzen in de Verenigde Staten zijn in maart op maandbasis met 1,3 procent gestegen. Dat werd dinsdag gemeld door de Amerikaanse overheid.