EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31506 tot 31510 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 juni 2013

ECB's Asmussen: toezichthouder banken vanaf september 2014

Joerg Asmussen, bestuurslid van de Europese Centrale Bank (ECB) verwacht dat het toezicht op de Europese bankensector in september 2014 in gaat. De wetgeving zal aankomende september naar verwachting aangenomen worden.

Joerg Asmussen, bestuurslid van de Europese Centrale Bank (ECB) verwacht dat het toezicht op de Europese bankensector in september 2014 in gaat. De wetgeving zal aankomende september naar verwachting aangenomen worden.

Daarin stelt het ECB bestuurslid ook dat het Europees Stabiliteitsmechanisme (ESM) in bijzondere gevallen ingezet kan worden om banken direct te herkapitaliseren, nog voor het toezicht op de banken officieel bij de ECB is ondergebracht. Dit kan op grond van e e n van de artikelen uit de wetgeving van het Single Supervisory Mechanisme (SSM), waarbij de ministers van financien van de eurozone hier unaniem voor moeten stemmen.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2013

Britten moeten 13,5 miljard euro besparen

De Britse minister van Financiën George Osborne houdt vast aan zijn besparingsbeleid. Osborne kondigde in het Londense Lagerhuis een daling van de uitgaven aan van 11,5 miljard pond (13,5 miljard euro) voor het fiscaal jaar 2015-2016, dat in april begint.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2013

Onderzoek naar top omgevallen Ierse bank

De Ierse centrale bank onderzoekt of bestuurders van de omgevallen bank Anglo Irish Bank in 2008 de wet hebben overtreden door tegenover toezichthouders een te rooskleurig beeld te schetsen van de financiële situatie van de bank.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2013

EU-top in teken van jeugdwerkloosheid

Banen creëren. En dan vooral voor de jeugd van Europa. Dat is donderdag en vrijdag de inzet van de top van regeringsleiders en staatshoofden van de 27 landen van de Europese Unie in Brussel. Maar andere Europese thema's kunnen zomaar de agenda van de top omgooien.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2013

Amerikaanse huizenbubbel nieuw leven ingeblazen

Zie hieronder een grafiek van de ontwikkeling van de Amerikaanse huizenprijzen. Wordt gemeten door middel van de Case Shiller Index (PDF alert). Dit is de huizenprijsindex van S&P. De gemiddelde prijs van een Amerikaans huis (althans, de gemiddelde prijs van de huizen in tien Amerikaanse steden) is in april 2013 met 11,6% op jaarbasis gestegen. Dit ondanks de stijgende rente en duurder wordende hypotheken. Ook het aantal verkochte woningen in Amerika nam toe.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs