EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
37
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31521 tot 31525
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Oud-topman VUmc krijgt half miljoen afkoopsom

Elmer Mulder, die in augustus werd ontslagen als topman van het Amsterdams Universitair medisch centrum (VUmc), heeft een afkoopsom gekregen van een half miljoen euro. Dat blijkt uit onderzoek van Medisch Contact.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Woningprijzen nergens zoveel gestegen als in België

De woningprijzen stijgen nergens in de westerse wereld zo snel als in België. Dat blijkt uit een nieuwe studie van de Oeso, waarover de Coreliokranten vandaag berichten. België is voor de allereerste keer koploper in dit klassement. Economen vermoeden dat er een prijsverlaging op komst is.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Zwitsers bankgeheim kreunt onder Amerikaanse druk

Zwitserland heeft een beslissende stap gezet richting de opheffing van zijn - ooit ongenaakbare - bankgeheim. Het land wil zo een eind maken aan zijn geschil met de Verenigde Staten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Oeso: economisch herstel zwak, druk op centrale banken neemt toe

PARIJS (Dow Jones)--De groei in 's werelds ontwikkelde economieen zal dit jaar zwakker zijn dan in 2012, denkt de Organisatie voor economische samenwerking en ontwikkeling (Oeso). De groei in de Verenigde Staten en Japan wordt daarbij gedeeltelijk tenietgedaan door een sterker dan verwachte krimp in de eurozone.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Buffett neemt NV Energy over voor 10 miljard dollar

De Amerikaanse investeerder Warren Buffett heeft gisteren de overname aangekondigd van NV Energy, een gas- en elektriciteitsleverancier in Nevada. De transactie, incluis de schuldovername, is 10 miljard dollar waard.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs