Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 31531 tot 31535
Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Megafraude ziekenhuizen

Ongeveer tien procent van alle nota’s van Nederlandse ziekenhuizen is niet volledig naar waarheid ingevuld en soms zelfs geheel verzonnen. De instellingen declareren elk jaar zeker 3 à 4 miljard euro te veel bij zorgverzekeraars.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

De waarheid achter de daling van de goudvoorraad bij GLD

De goudvoorraad van de goud-ETF daalt al enkele maanden. Truth in Gold legt uit hoe het systeem bij GLD werkt en wat de daling van de goudvoorraad betekent. De conclusie is dat de daling van het goud bij GLD op termijn zelfs heel positief is voor de goudprijs.

De in- en uitvoer van fysiek goud bij GLD gebeurt door Authorized Participants, m.a.w. de banken en hedge funds die handelen in GLD. Per 100.000 aandelen die ze moeten aankopen of verkopen dienen ze aan of van GLD fysiek goud te kopen of verkopen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Beurs Tokio sluit op hoogste niveau sinds 5 jaar

De beurs in Tokio heeft vandaag de handelsdag afgesloten met een winst van 1,20 procent. De beleggers waren positief gestemd na de daling van de Japanse yen ten opzichte van de dollar tot het laagste niveau sinds oktober 2008. Dat is goed nieuws voor de Japanse exportbedrijven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Goud terug naar $ 1.322?

Vorige week daalde de goudprijs voor het eerst op weekbasis sinds de grote crash. Na een sterke remonte zit de mot er wat in de laatste 2 weken. Een daling door de steun van $ 1.440 kan de goudprijs laten corrigeren tot het volgende steunniveau van $ 1.322, dit was het laagste punt tijdens de grote goud crash.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Desinformatie: Met deze onzin worden we elke dag geconfronteerd

Dagelijks worden wij op een portie onzin geconfronteerd, waar de honden geen brood van lusten. Cijfers worden over je uitgestrooid alsof het snoepgoed in Sinterklaastijd is. En iedere zichzelf respecterende analist geeft daarbij in zijn analyse ter verheldering van zijn standpunt vaak ook nog eens de prachtigste grafieken.