EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31531 tot 31535
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Beurscrash van 60% binnen drie maanden

Gordels om en helmen op: de beurzen gaan crashen! En dan hebben we het niet over een lullige correctie van een procentje of tien, twintig. Nee, een klap van 60%. Tussen nu en drie maanden. Zegt Chris Martenson, economisch onderzoeker en futurist. Specialisatie: energie en de uitputting van hulpbronnen. Niet zomaar de eerste de beste doemdenkdoctor. Martenson wordt serieus genomen door de VN, leden van het Congres, Britse parlementariërs en Fortune 500-bedrijven. Hij voorspelde eerder het instorten van de Amerikaanse huizenmarkt en de aandelencrash van 2008. Sindsdien beursgoeroe. Martenson bestudeert ook economische patronen en komt tot de conslusie dat er sprake is van een zogeheten ‘Dreaded Triple Top’. De eerste top was in 2000, gevolgd door een koersdaling van 60%, de tweede in 2007 na opnieuw een daling van 60%. De derde top wordt nu gevormd. Een nieuwe daling van 60% is ‘onvermijdelijk’. Sell, sell, sell!

Lees verder op daskapital.nl
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

CPB brengt risico's Nederlandse bankensector in kaart

Het CPB heeft een rapport samengesteld met alle risico's voor de Nederlandse financiële sector. Het is geen samenvatting om vrolijk van te worden. Denk bijvoorbeeld aan de grote hypotheekschuld, de afwaarderingen op commercieel vastgoed die ons nog te wachten staan en hoge hefboomfactor bij Nederlandse banken. Het CPB adviseert banken meer eigen vermogen aan te trekken door aandelenemissies.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

'Nederland gaat miljarden in windmolens steken'

Nederland gaat miljarden investeren in windmolens op zee.

Nederland gaat miljarden investeren in windmolens op zee.

Bijna alle kolencentrales worden gesloten, blijkt volgens De Telegraaf uit een voorlopige versie van het nationaal energieakkoord tussen energiebedrijven, industrie, milieuorganisaties en werkgevers.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Nikkei hard onderuit

De beurs in Tokio is donderdag flink onderuit gegaan. De lagere slotstanden op Wall Street en een stijging van de Japanse yen zorgden voor een negatieve stemming op de Japanse beurs. Beleggers vrezen de afbouw van het stimuleringsprogramma in de VS en de stijgende rente in Japan. De Nikkei sloot 5,2 procent lager op 13.589,03 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Oud-topman VUmc krijgt half miljoen afkoopsom

Elmer Mulder, die in augustus werd ontslagen als topman van het Amsterdams Universitair medisch centrum (VUmc), heeft een afkoopsom gekregen van een half miljoen euro. Dat blijkt uit onderzoek van Medisch Contact.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs