Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 31536 tot 31540
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Ron Paul & Jim Rogers over de rol van overheid: ‘Ze zullen geweld en intimidatie gebruiken’

Ron Paul windt er geen doekjes om. De economische situatie in de VS is uiterst problematisch. Ook een hoge inflatie zit in de pijplijn. Globale chaos lijkt volgens Ron Paul onvermijdelijk.

Voor Jim Rogers hebben de centrale bankiers geen enkel benul meer van wat er gaande is in de praktijk. Ze kennen nog maar een wondermiddel: het printen van geld. En uiteindelijk zullen de overheden beslag leggen op de pensioen- en spaarfondsen, aldus Rogers.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Mijnen sluiten vanwege huidige goudprijs

De omlaaggeduwde goudprijs heeft inmiddels al de eerste slachtoffers gemaakt. In Australië hebben zowel Tanami Gold als Focus Minerals aangegeven goudmijnen te zullen sluiten omdat deze tegen de huidige goudprijs niet meer rendabel zijn. Tanami sluit de Coyote mijn, en Focus sluit haar Laverton goudmijn, tezamen goed voor 125.000 oz. goud.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Bijna 10 procent meer werklozen dan vorig jaar

Vlaanderen telde eind april 201.176 werkzoekenden. Dat zijn er 18.781 (of 9,8 procent) meer dan een jaar geleden, meldt Vlaams minister van Werk Philippe Muyters (N-VA).

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Hedge funds en grote speculanten blijven gewoon goud kopen

De goudprijs heeft het voorzichtig ingezet herstel gewoon verder gezet. Voorlopig gaat er nog niet zo heel veel overtuigingskracht van uit (de weerstand op 1,500 Dollar raakt niet opgerold), maar in ieder geval is het bemoedigend dat de verkoopgolf is stilgevallen. We verwachten dat het herstel bij het goud in een stroomversnelling kan komen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Hoe Nederland steeds dieper in de put geraakt

De Nederlandse huizenprijzen corrigeerde al 18 % vanaf hun piek, dit is al een echte vastgoedcrash. Maar ook het commercieel vastgoed zit diep in de problemen.