Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 31536 tot 31540
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 23 mei 2013

Aziatische centrale banken blijven goud kopen

De Aziatische centrale banken bleven goud opstapelen in het eerste kwartaal volgens het rapport van het World Gold Council. Zelfs een klein land als Indonesië is begonnen met de aankoop van het gele edelmetaal. Dit wijst erop dat de centrale banken goud nog steeds zien als een goede diversificatie voor hun reserves aldus BullionStreet.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 23 mei 2013

Fed injecteert $ 1.000 miljard in buitenlandse banken

We schreven in maart al dat de Federal Reserve $100 miljard injecteerde in buitenlandse banken op een week tijd. Uit het recentste rapport van de Fed blijkt nu dat het totaal geparkeerd geld bij Amerikaanse filialen van buitenlandse banken is opgelopen tot meer dan $ 1.000 miljard of $ 1 biljoen. Dit kan op termijn leiden tot een politieke rel denkt

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 mei 2013

Waarom deze grote investeerder in goud de handdoek in de ring gooide…

Met het goud blijft het moeilijk kersen eten. Op korte termijn is er weinig eer te behalen met het edelmetaal, op langere termijn liggen de zaken duidelijk helemaal anders. Maar wat is de nu eigenlijke reden waarom de goudprijs medio april plots is gaan verzwakken?

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 23 mei 2013

Staking bij bouwbedrijf Vanbo in Beveren-Leie

Bij bouwbedrijf Vanbo in Beveren-Leie, nabij Waregem, hebben de werknemers het werk neergelegd. Ook bij zusterondernemingen Vanbo Solar en Isowim wordt niet gewerkt. De reden van de staking is het laattijdig betalen van de lonen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 23 mei 2013

Beurs van Tokio tuimelt 7,32 procent naar beneden

De beurs van Tokio is vandaag sterk gedaald. De Nikkei eindigde met een verlies van 7,32 procent. De voorbije 6 maanden was de Japanse beurs 80 procent gestegen, wat een oververhitting zou kunnen veroorzaakt hebben.