EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31541 tot 31545 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 1 juli 2013

Dump jij ook je obligaties? Lees dit eerst

Sinds Bernanke duidelijk heeft gemaakt dat hij overweegt om zijn inkoopprogramma genaamd quantitative easing terug te draaien, zijn de rentevoeten omhoog geschoten. Een stijging van de rente zorgt voor een daling van de waarde van een obligatie. Hierdoor zijn beleggers in paniek hun obligaties beginnen te verkopen. Is dit wel verstandig vraagt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 1 juli 2013

‘Doet u mij maar een bubbel’

“We moeten bubbels omarmen. In elk geval tot op een zeker punt.”Frances Hudson is 

global thematic strategist bij het Schotse Standard Life Investments. Volgens Hudson is er geen wezenlijk verschil tussen de tulpenbubbel van een paar eeuwen geleden en de goudbubbel die we nu leeg zien lopen. “Bubbels zijn er altijd geweest en zullen er altijd zijn, omdat we steeds weer in dezelfde valkuilen trappen.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 1 juli 2013

Tien winkelketens die recentelijk failliet gingen

Het Brabantse familiebedrijf heeft 33 vestigingen en ongeveer 450 werknemers, die allemaal worden ontslagen.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 1 juli 2013

Bijna 10 procent minder auto's ingeschreven in juni

De voorbije maand juni werden 43.158 nieuwe personenwagens ingeschreven, bijna 9,5 procent minder dan in juni vorig jaar. Het was echter vooral de vrachtwagenmarkt die klappen kreeg: daar daalde het aantal inschrijvingen met ongeveer een kwart. Dat blijkt uit cijfers van sectorfederatie Febiac die vandaag werden gepubliceerd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 1 juli 2013

Crisis creëert wig tussen overheid en burger

Wanneer raakt een land in depressie? Dat is het geval wanneer een recessie langdurig aanhoudt en er op korte termijn geen uitzicht is op verbetering.

Wanneer worden wij burgers door onze overheid ingelicht dat we in een economische depressie verkeren? Never, nooit, niet. We worden alleen gealarmeerd voor een stormdepressie wanneer flinke neerslag dreigt om het verkeer een halfuurtje lam te leggen. Of wanneer de dijken dreigen te bezwijken. Hiermee geef ik aan dat onze overheid alleen een fysieke bescherming kan bieden voor korte termijn onheil. Maar zijn wij als burgers ook gewaarschuwd door onze regering toen het een aantal jaren geleden al duidelijk werd dat we met z’n allen in een economische depressie zouden belanden?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs