EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31541 tot 31545
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

De echte reden van de kunstmatige stijging vastgoedprijzen in de VS

De stijging van de vastgoedprijzen in de Verenigde Staten is een van de steunpilaren van het economisch "herstel". Quantitative easing heeft de rentevoeten voor hypothecaire leningen doen dalen waardoor de vastgoedmarkt terug aantrekt, althans dat is wat ze ons willen laten geloven.

Zerohedge vond een andere reden voor de stijging van de vastgoedprijzen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

India verhoogt invoerheffing goud naar 8%

India heeft de invoerheffing op goud opnieuw opgeschroefd. Vanaf nu moet er 8% belasting betaald worden over de import van zuiver goud. Voor gouderts en doré goudstaven is de heffing verhoogd van 5 naar 7 procent. De regering wil haar bevolking ontmoedigen goud te kopen. De import van goud drukt op de betalingsbalans en verzwakt de roepie.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

Storing bij internetbankieren Rabobank

Zoals we inmiddels gewend zijn: onder het mom van een storing:

Zoals we inmiddels gewend zijn: onder het mom van een storing:

Door een storing ondervinden klanten van de Rabobank donderdag problemen met internetbankieren. Ook de mobiele applicatie is slechter bereikbaar. Bij NS-automaten kan een groep Rabobank-klanten donderdag niet pinnen.

Een woordvoerder Rabobank bevestigt dat een deel van de klanten bij internetbankieren problemen heeft met het invoeren van betaalopdrachten. Rond een uur of 10 ondervonden de eerste klanten problemen met internetbankieren.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

Flinke klappen op Turkse aandelenmarkten

De Turkse aandelenmarkten daalden donderdag halverwege de middag fors, nadat premier Recep Tayyip Erdogan had aangegeven zich niets aan te trekken van de demonstraties in zijn land.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

Europa neemt afstand van IMF-document over foute aanpak Griekse crisis

De Europese Commissie heeft afstand genomen van het werkdocument van het Internationaal Monetair Fonds waarin gesuggereerd wordt dat er verkeerde beslissingen zijn genomen bij de aanpak van de Griekse crisis. Zo is de Commissie het "fundamenteel oneens" met de stelling dat de Griekse schuldkwijtschelding veel eerder had moeten gebeuren.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs