EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31546 tot 31550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Thorium, de alternatieve kernenergie

Vergeet uranium, kernbommen en Fukushima-achtige problemen, thorium is achter de coulissen bezig met een ware opmars.

Thorium is een zacht zilverwit metaal met schijnbaar eindeloze voordelen ten opzichte van het gevaarlijke uranium. Thorium werd in de 18e eeuw ontdekt door de Zweed

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Suriname getroffen door lagere goudprijs

De economie van Suriname leunt sterk op de export van grondstoffen. Vooral olie en goud vormen een belangrijke bron van inkomsten. Door de daling van de goudprijs vallen de opbrengsten van goudmijnen tegen. Op lange termijn kan dat de economische groei onder druk zetten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Economie VS nog nooit zo gezond

AMSTERDAM (Belegger.nl) - De Amerikaanse economie is de afgelopen 20 jaar niet zo gezond geweest als nu. Het bankensysteem in Europa blijft echter een pijnpunt voor de aandelenmarkten. Maar ondanks de recente onzekerheid in de markt, blijft het sentiment gunstig gestemd voor aandelen. 'Vooral bedrijven in de technologie, gezondheidszorg en financiële dienstverlening zullen de komende tijd in de belangstelling staan.'

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Dit waren de marktbewegende woorden van Ben Bernanke

Bernanke hield gisteren een speech volgende op de FOMC minuten. De topman van de Fed had blijkbaar enkele zaken recht te zetten nadat de markt negatief reageerde op zijn vorige Q&A.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Antal: Omvang arbeidsmarkt verder afgenomen

De Nederlandse arbeidsmarkt is in het tweede kwartaal van 2013 opnieuw gekrompen. Het aantal bedrijven dat momenteel mensen werft op managementniveau, is lager dan in veel andere West-Europese landen. Dat blijkt uit de Global Snapshot-enquête van werving- en selectiebureau Antal International. Aan het onderzoek deden wereldwijd 10.000 bedrijven mee.

Lees verder op recruitment.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs