EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31556 tot 31560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Is sparen voor een koophuis zin of waanzin?

De Commissie Structuur Nederlandse Banken heeft eind juni aan minister Dijsselbloem geadviseerd om in de toekomst de hoogte van leningen voor een koophuis te beperken tot 80%. Ik vind dat een slecht plan en leg u uit waarom.

Lees verder op corporatienl.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Uitzendkrachten Otto in opstand

Zo'n 50 boze uitzendkrachten hebben zich vanmiddag verzameld voor het kantoor van Otto Workforce in Utrecht. Met een koe protesteren ze tegen hun werkgever, die hen detacheert bij het distributiecentrum van Albert Heijn in Geldermalsen. Volgens FNV-vakbondsbestuurder Bart Plaatje worden ‘de uitzendkrachten daar uitgemolken, en behandeld als vee.'

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Hypotheekrente sterk gedaald

De hypotheekrente is op het laagste niveau sinds 8 jaar gekomen. Voor hypotheken met een rentevaste periode van 1 tot 5 jaar stond de rente in die maand gemiddeld op 3,64 procent, blijkt uit cijfers van De Nederlandsche Bank. In juli 2005 stond de hypotheekrente voor het laatst op hetzelfde niveau.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

'Op weg naar een min of meer permanente depressie waarvan wordt aanvaard dat ze de norm is'

Het IMF stelde dinsdag voor de zoveelste keer zijn groeiprognose voor de wereldeconomie bij nadat bleek dat de economische groei in de belangrijke opkomende landen is teruggevallen. In de Financial Times vraagt Olivier Blanchard, de chief economist van het IMF, zich af of er niets meer aan de hand zou zijn dan een zware recessie:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Japanners kopen meer goud

Japanners tonen steeds meer belangstelling voor goud. Niet alleen groeide het grootste Japanse goud-ETF het afgelopen jaar al met 10%, ook wordt er steeds meer fysiek goud gekocht. Tussen januari en mei voerde Japan 2,5x zoveel goud in als vorig jaar. Particuliere beleggers zoeken bescherming tegen een verdere waardedaling van de yen.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs