Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 31561 tot 31565
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

Google is de nieuwe Apple niet!

U heeft het ongetwijfeld met eigen ogen kunnen vaststellen: de beurskoers van Google heeft een formidabele inspanning geleverd. Anders kunnen we een stijging met meer dan 40 percent over de afgelopen 6 maanden niet omschrijven. Google brak in mei door boven 900 Dollar.

Het regent positieve rapporten over Google waarbij wordt gegoocheld met koersdoelen van 1,000 dollar en meer. Maar er weerklinken ook kritischer stemmen. Sommige sceptici verwijzen naar de indrukwekkende prestatie die Apple leverde, waarna het aandeel kort en krachtig werd neergesabeld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

Richard Fisher (Fed): Het is niet zeker dat QE de economie helpt

Richard Fisher, Federal Reserve President van Dallas, is er niet van overtuigd dat de monetaire versoepeling van de laatste jaren de economie een dienst bewezen heeft. Richard Fisher heeft geen stem binnen de Fed, maar staat al sinds lang bekend als een tegenstander van het opkopen van overheidsobligaties aldus Yahoo Finance

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

Mike Maloney: “Dit zijn mijn koersdoelen voor goud en zilver”

We hebben hier in de voorbije maanden enkele vurige pleidooien gehouden voor goud, zilver en bovenal mijnaandelen.

We zijn van mening dat we momenteel door een cyclische correctie gaan binnen een seculaire stierenmarkt. Op basis van diverse ratio’s kunnen we vandaag niet ver meer verwijderd zijn van het einde van de correctie.

In de volgende fase verwachten we dat goud en zilver naar respectievelijk 5000 en 300 dollar per ounce kunnen stijgen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

'We zijn rechtstreeks getuige van het overlijden van Japan en iedereen lijkt zich te verheugen'

Olivier Delamarche, partner bij de Franse vermogensbeheerder Platinimum Gestion, was te gast bij de uitstekende Franse zakenzender BFM Business en analyseerde er Abenomics en de Quantitative Easing-politiek van Ben Bernanke. Wij verzamelden zijn beste quotes:

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

Britten kopen aanzienlijk minder voedsel

De detailhandelsverkopen in het Verenigd Koninkrijk zijn in april onverwacht gedaald. De afname van 1,3 procent ten opzichte van maart kwam grotendeels doordat Britten aanzienlijk minder uitgaven aan voedingsmiddelen. De verkoop daarvan nam met 4,1 procent af, de sterkste daling sinds mei 2011.