Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 31561 tot 31565
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Heeft de prijsval bij het goud u afgeschrikt? Niets van aantrekken, blijf gewoon kopen

Het was een wilde rit met het goud, daar is het iedereen het gloeiend over eens. Maar hoe moet het nu verder? Heeft de prijsval bij het goud u afgeschrikt? Niets van aantrekken, blijf gewoon kopen. De waardering van goud is aantrekkelijk, de vraag trok meteen weer aan.

Vooral de verrassend grote fysieke vraag naar goud heeft ons in aangename zin verrast. Precies vanwege die ongemeen grote vraag naar fysiek goud steeg de goudprijs vorige week in 1 klap met 3 percent. ETF Securities meent dat de bodem onder het goud al is gelegd.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Perth Mint verkoopt recordaantal munten

De Perth Mint laat de productielijn ook in het weekend op volle kracht draaien om aan de gestegen vraag naar gouden munten te kunnen voldoen. Vooral vanuit de VS is de vraag naar de munten van Australische makelij groot. Volgens Ron Currie van de Perth Mint is het er lang niet meer zo druk geweest.

Bron: yahoo.com
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Arizona: senaat wil goud en zilver tot wettig betaalmiddel verklaren

PHOENIX (Reuters) - The Arizona Senate on Tuesday approved a measure to make gold and silver legal currency in the state, in a response to what backers said was a lack of confidence in the international monetary system.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

FED spreekt, goud duikelt!

Vandaag was een behoorlijk slechte dag voor de prijs van goud. Het edelmetaal handelt op dit moment met een koers van 1451 dollar per troy ounce, wat bijna 25 dollar is dan de koers waarmee goud de dag begon. Uitspraken van de FED zijn de voornaamste reden dat goud weer een redelijke duikeling heeft gemaakt, ondanks dat analisten verwachten dat deze week een positieve week voor goud zou worden.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Gokker verliest dik van professioneel belegger

De Casinoportefeuille legt het af tegen de AEX-index. Het gokmandje staat op een verlies van ruim 8%, terwijl de AEX al meer dan 2,5% in waarde toenam.