EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31561 tot 31565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Huizenmarkt in cijfers

Goed nieuws voor de huizenmarkt. Er worden weer meer huizen verkocht en de prijzen stabiliseren. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Die spreekt sinds lange tijd weer van herstel.

In het tweede kwartaal lag het aantal verkochte huizen bijna 20 procent hoger dan in het eerste kwartaal van dit jaar. Er werden zo'n 27.900 huizen verkocht. Ook de prijzen zijn amper gedaald ten opzichte van het vorig kwartaal, met -0,3 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Recordaantal bedrijven over de kop

In het eerste halfjaar van 2013 is een recordaantal bedrijven en instellingen failliet gegaan. Vooral in de bouw- en in de handelsector zijn bedrijven hard getroffen. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Problemen ING: geld van klanten onbereikbaar

Grote problemen bij ING. Door technische problemen is het geld van een aantal klanten tijdelijk onbereikbaar. Oorzaak: de overgang naar het Europese betalingssysteem SEPA.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Draai BTW-verhoging terug!

Om de economie te stimuleren, moet de btw-verhoging van vorig jaar worden teruggedraaid. Ook de aanstaande accijnsverhoging op wijn en bier per 1 januari moet van tafel. Met deze dringende oproep gaan vertegenwoordigers van de detailhandel donderdag naar minister Henk Kamp van Economische Zaken, zo meldt De Telegraaf.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Japan heeft nieuw front in ‘currency wars’ geopend

De wereld is een groot strijdtoneel geworden. Naties die in totaal met z’n allen goed zijn voor 70 procent van de globale economische output zijn met elkaar in een verwoed gevecht verwikkeld om de eigen munt zo goedkoop mogelijk te laten noteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs